Továbbfejlesztett EMCOTURN E65 eszterga központ

Az EMCO belépő kategóriás E-sorozata hagyományosan a lehető legmagasabb minőséget képviseli az elérhető legalacsonyabb áron. A szerszámgépek minden olyan műszaki összetevője optimalizálva lett, amely szerepet játszik a teljesítményben, a pontosságban vagy az élettartamban.

Az EMCO filozófiájának megfelelően ezeket a gépeket is teljes mértékben Európában gyártják, minőségi európai alkatrészekből.  A továbbfejlesztett EMCOTURN E65 eszterga központ a hatékony alkatrészgyártás egyik alapja. Alkatrészek széles köre, köztük pneumatikus/hidraulikus elemek, motor- és autóalkatrészek, valamint orvostechnikai eszközök is gyárthatók a gépen.

Ez a kompakt 2-tengelyes CNC eszterga központ maximum 65 mm átmérőjű rúdalapanyag vagy 250 mm átmérőjű tokmányba befogott alkatrész megmunkálására képes. A főorsó legfontosabb jellemzői a nagy teljesítmény, a magas fordulatszám és a hőstabilizált konstrukció. A szerszámtartó revolver 12 VDI30 (opciónálisan VDI40) férőhellyel rendelkezik, melyek akár hajtott szerszámok befogadására is alkalmasak. Ennek köszönhetően a szinkronizált menetmegmunkálás és a poligon esztergálás csak egyikei a számos megvalósítható, összetett gyártási folyamatnak. Az E65 legújabb fejlesztéseként már Y-tengelyes konfigurációban, szegnyereggel vagy ellenorsóval is elérhető, így a komplex alkatrészek előállítása sem jelent problémát.

A szerszámgép vezérléséről az ügyfél igényeinek megfelelően Sinumerik 828D ShopTurn modullal vagy FANUC Oi TF Manual Guide modullal kiegészítve gondoskodik.

További információ:

Az EMCO szerszámgépek hazai forgalmazója a Büll&Strunz Kft.

Megosztás
[
    ]