TOPSOLID DESIGN Akciós Csomag

A CAD-CAM Solutions Kft. hosszú évek óta forgalmazza Magyarországon a világ egyik vezető integrált CAD/CAM rendszerét, a TopSolidot. Az értékesítés mellett segítik a felhasználókat a szoftver bevezetésében, a gyakorlati alkalmazás első lépéseinek megtételében, igény esetén pedig – ahol CAM-programozásra is szükség van – a posztprocesszorok írásában, akár 5-tengelyes szimultán megmunkálás esetén is. Mindezt üzemi szemlélettel teszik, hiszen gyakorló mérnökként ők magunk is foglalkoznak tervezéssel, illetve saját megmunkáló-berendezésekkel, illetve gyártókapacitással is rendelkeznek.

Magyarország termelőüzemeit járva, a tervező és gyártási szakemberekkel folytatott beszélgetések alapján az alábbi tendenciákat emelték ki:

  • Azok a cégek, amelyek kizárólag gyártási/bérgyártási tevékenységet végeznek, előbb vagy utóbb rákényszerülnek arra, hogy tervezéssel foglalkozzanak. Van, hogy csak a 3D modellek megnyitására van szükség, de gyakorta áll elő az a helyzet, hogy módosítani kell a tervet. Az autóiparban az autógyárak, illetve azok TIER1 vagy TIER2 beszállítói már alapvetően elvárják, hogy a legegyszerűbb alkatrészek gyártói is rendelkezzenek megfelelő CAD/CAM alkalmazásokkal.
  • Vannak cégek, amelyeknél ugyan alkalmaznak CAD- és/vagy CAM-szoftvert, a verziófrissítések elmaradása miatt ezek egy része már olyan „korosodó” rendszer, amellyel inkább nyűg, mint öröm a munka. Ez sok esetben „elűzi” a cég tervezőit, illetve egy ilyen környezet eleve nem vonzó munkahely egy mérnök kolléga számára.
  • Sajnos még kevés helyen alkalmaznak CAD-szervert, vagy termékadat-kezelő (PDM) rendszert, pedig ezek révén a mérnöki csapatmunka sokkal átláthatóbb, növelhető az adatbiztonság és csökkenthető a hibázás lehetősége. A korábbi tervek gyorsan visszakereshetők, így például akkor, amikor egy alkatrész, gépkomponens módosításra van szükség, az pillanatok alatt elvégezhető, vagyis gyorsan lehet reagálni az ügyfél „tegnapra” kért megbízására. Ez pedig sokszor aranyat ér, de legalábbis jó eszköz a partnerek hosszú távú megtartására.
  • A megfelelő szoftverek hiánya, vagy az elavult verziók használata jelentősen korlátozza a cégek versenyképességét.
  • Számos olyan vállalkozás van, amely egész egyszerűen sokallja a CAD- és CAM-szoftverek árát. Valószínűleg azért, mert – tévesen – nem termelőeszközként tekint ezekre az alkalmazásokra.
  • Egyes cégek meggyőzik magukat, hogy a belépőszintű CAD-rendszerekkel elboldogulnak majd valahogy. Ez a „stratégia” általában az első bonyolult feladat beérkezéséig tűnik működőképesnek.
  • Magyarországon, és általában Közép- és Kelet-Európában még mindig vannak olyanok, akik úgy gondolják, a „szoftver ingyen van”. Természetesen nincs ingyen. Sok szoftvercég – főként az utóbbi években – ezt súlyos büntetésekkel fenyegető levelekben hozza az online lefülelt felhasználók tudomására.

TopSolid_akcio_slider

A fenti problémákat nap mint nap érzékelve, a TopSolidot fejlesztő Missler Software támogatásával egy olyan lehetőséget kínálnak fel, amelyre talán már régen várt.

MOST PROFESSZIONÁLIS KATEGÓRIÁJÚ CAD-RENDSZERT VÁSÁROLHAT EGY BELÉPŐSZINTŰ TERVEZŐI SZOFTVER ÁRÁÉRT!

A TopSolid’7 Design Pro CAD szoftver 7500 euró helyett 3200 euróért kínálják. A CAD-rendszerhez pedig ingyen adják a TopSolid’Pdm Server 7 és TopSolid’7 Floating modulokat!

Részletek IDE kattintva, a CAD-CAM Solutions oldalán!

cncmedia_orangehr

FELTÉTELEK:

Jelen akciónkban meghirdetett kedvezmény, melynek mértéke 61,5%, 5, azaz öt TopSolid’7 Design Pro CAD szoftver vásárlása esetén, 2016. január 31-ig érvényes. További kedvezményként ingyen biztosítják a TopSolid’Pdm Server 7 és TopSolid 7 Floating (licence server) modulokat. A két hálózati modul értéke összesen 4000 euró + áfa. A TopSolid’7 Design Pro CAD 3200 eurós ára licencenként értendő, és nem tartalmazza az általános forgalmi adót, amelynek mértéke: 27%.

Az akció 2016. január 31-ig érvényes!

További információ:

CAD-CAM Solutions Kft. honlapján.