ROSA ERMANDO – olasz köszörűk az EMO Milano-n

Több mint 50 éve foglalkoznak köszörűk fejlesztésével és gyártásával, magasan képzett szakembereik segítségével csúcsminőségű köszörűgépeket és magas színvonalat biztosítanak.

Rosa_cikkbeAz olasz ROSA ERMANDO S.p.A. által garantált minőség az alapító mérnök, Ermando Rosa családjának hagyományait követve alakult ki. Ugyan a céget csak 1964-ben alapították, a család már 1890-ben rendelkezett egy gyárral, melyben gépipari és öntvénykészítéssel foglalkozó ügyfeleiket szolgálták ki.

Az idei EMO kiállításra 4 géppel érkezett a cég, melyek mindegyike más-más terület kiszolgálására alkalmas. A Steel Linear egy különleges köszörű, vezetékek felületének megmunkálására lett kifejlesztve, különleges technológiáinak köszönhetően rendkívüli precizitásra képes. Standjukon látható volt még a forgóasztalos Linea Rotor, a kis méretű Linea Iron, valamint a 1,5-7,5 m hosszú munkadarabok köszörülésére is alkalmas Linea Gold is. A gépeket a cég területi menedzsere, Dott. Ing. Luca Padoan mutatta be csapatunknak.

Gépeik a kimagasló pontosságnak köszönhetően elsősorban az öntvénykészítési szektor számára készülnek, mivel a felhasználóknak ezen a területen rendkívül kis toleranciákkal kell dolgozniuk, melyet a ROSA gépei biztosítanak.

További információ

A Tecno.Team honlapja

A ROSA honlapja

Kapcsolattartó

Thiery Tamás
Tel.: +36 30 946 7147
Email: thiery@t-email.hu