Négymagos processzorteljesítmény a legkisebb helyen

Ventilátormentes, helytakarékos IPC-k többmagos Intel®-Atom™ technológiával

A vezérlőszekrénybe építhető, legújabb generációs többmagos Intel Atom™ technológiáján alapuló C6915 PC-jével, a Beckhoff ipari PC-kínálata ventilátormentes, rendkívül kis helyigényű eszközzel bővült. Az akár négy processzormagos, nagy számítási teljesítményű, új ár/teljesítmény osztályt képviselő, skálázható eszköz új kategóriát teremt a PLC- és mozgásvezérlő alkalmazásokban.

A ventilátormentes C6915 kompakt kialakítású vezérlőszekrénybe építhető PC kis helyigényű kialakítás mellett, skálázható számítási teljesítményt kínál egy, két vagy négy processzormaggal.

A ventilátormentes C6915 kompakt kialakítású vezérlőszekrénybe építhető PC kis helyigényű kialakítás mellett, skálázható számítási teljesítményt kínál egy, két vagy négy processzormaggal.

Az új, vezérlőszekrénybe építhető PC mérete (szerelőlap nélkül) mindössze 48 x 164 x 119 mm, amellyel a C6915-típusú ipari PC a Beckhoff legkisebb helyigényű eszközének számít. Az Atom™ processzorok csekély hőveszteségének köszönhetően, ez a rendkívül strapabíró IPC mozgó alkatrész (tehát ventilátor) nélkül készül. Apró mérete ellenére az alkalmazások terén nagy rugalmasságot kínál. Adattárolásra igény szerint HDD, SSD vagy CFast kártya használható. Ráadásul számítási teljesítménye szükség szerint skálázható. A processzorok egy, kettő vagy négy maggal rendelhetők:

  • Intel®-Atom™-CPU, 1,46 GHz, 1 Core
  • Intel®-Atom™-CPU, 1,75 GHz, 2 Core
  • Intel®-Atom™-CPU, 1,91 GHz, 4 Core

A C6915 eszközt a közepes teljesítményszegmensbe eső vezérlési feladatok, a mozgásvezérléssel kapcsolatos alkalmazások, és – a modern processzor platformra támaszkodva – a költségigényesebb grafikus alkalmazások kiszolgálására tervezték.

Ennek következtében a legköltséghatékonyabb, alacsony veszteségű és nagy teljesítményű Multicore-Atom™ processzorok előnyei a Beckhoff teljes IPC kínálatában kihasználhatók: kapcsolótáblákba építhető (egy- vagy többérintős, 5,7…24”-es megjelenítőkkel kombinált) CP67xx, ill. CP27xx vagy CP37xx panel PC-k, beágyazott CX5100 PC-k, valamint C6915 vagy C6925 vezérlőszekrénybe építhető PC formájában.

További információ:

A Beckhoff hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]