Amada Production Designer – CAD szoftver lemezalkatrészekhez

Az Amada szoftveres csomagjának részeként a Production Designer lehetővé teszi, hogy számos különböző formátumot egyszerűen importálhassunk és a terveket előkészítsük a további CAD folyamatokhoz.

A program segítségével rendkívül egyszerűen készíthetünk lemezterítéket az importált 3D tervekből, majd az alkatrészhez tartozó hajlító programokat is előállíthatjuk. Ennek során a szoftver még a program generálása közben képes meghatározni, hogy az adott alkatrész legyártható-e a tervezett formában, ezzel rengeteg későbbi problémát és időt spórolva meg.

A program elkészítése után a Dr. ABE lézeres CAM szoftver segítségével automatikusan generálhatunk egy optimális alkatrész elrendezést az alapanyagon, majd a szoftver segítségével kinyomtathatunk egy vonalkóddal ellátott adatlapot. Ezt a vezérlőnél egyszerűen beolvasva már indulhat is a megmunkálás.

Az Amada VPSS rendszere (virtuális prototípus szimulációs rendszer) a gyártás virtuális szimulációját teszi lehetővé, így az esetlegesen felmerülő problémák még azelőtt kijavíthatók, hogy a megmunkálás elkezdődne. Ez a technológia jelentősen javítja a hatékonyságot, csökkenti a leállási időket és a hibás alkatrészek számát.

„Fontosnak tartom kiemelni, hogy folyamatosan fejlesztjük megoldásainkat, mindig szem előtt tartva az ügyfelek igényeit, így az új verziók megjelenésével olyan funkciókat tudunk biztosítani, melyek jelentősen javítanak a felhasználók munkafolyamatain.” – mondta Peter John Hain, az Amada szoftvermérnöke.

További információ

Az EPL-Tech Kft. honlapján

Megosztás
[
    ]