A Sandvik Coromant bemutatja az autóipar számára továbbfejlesztett homlokmaró szerszámát

A CoroMill® 425 könnyű beállítást és magasabb teljesítményt tesz lehetővé öntvények simításához

A CoroMill® 425 rendszerrel a Sandvik Coromant egy olyan nyolcélű simítószerszám-kialakítást kínál homlokmarási műveletekhez, mely jelentősen növeli a fémeltávolítási sebességet és a szerszáméltartamot az ISO K alkalmazási területen. Az innovatív beállító rendszernek köszönhetően különösen felhasználóbarát.

A nyolcélű lapkákkal szerelt CoroMill® 425 rendszerrel a Sandvik Coromant az autóiparban használatos öntvények homlokmarásához használható simító szerszámot hozott létre.

A nyolcélű lapkákkal szerelt CoroMill® 425 rendszerrel a Sandvik Coromant az autóiparban használatos öntvények homlokmarásához használható simító szerszámot hozott létre.

A Sandvik Coromant bevezette a CoroMill 425 simítási megoldást öntvények homlokmarásához. Nyolcélű kialakításával ideális olyan alkatrészek homlokmarására, mint például GCI, NCI és CGI anyagból készült motor- és hengerblokkok, hátsó hidak, fékfüggesztők és forgattyúsházak. Szabadalmaztatott beállító rendszerének köszönhetően a szerszám lehetővé teszi a lapkák kimagaslóan precíz és megbízható pozicionálását, ami leegyszerűsíti a beállítás menetét.

A CoroMill 425-ön ugyanazon lapkákat használhatja forgácsolólapkaként és wiper lapkaként. A wiper lapkák kazettákban vannak a szerszámtesthez rögzítve. A 25°-os belépési szöggel és különböző, optimalizált élletörésekkel kialakított lapka segít a kitöredezések és a sorjaképződés csökkentésében. A kopásálló GC1010 PVD lapkaminőség (száraz megmunkálás) a K20W minőség (nedves megmunkálás) különösen hosszú szerszáméltartamot tesz lehetővé CGI anyagok megmunkálása esetén.

Forrás: Sandvik Coromant

További információ

A Sandvik Coromant honlapján

Megosztás
[
    ]