Ismét házi vásár és nyílt nap az EMCO halleini Technológiai Központjában

Meghívják Önt az EMCO Technológiai Központba 2015. október 29-30-án (A-5400 Hallein, Salzburger Str. 80) 9-17 óra között megrendezésre kerülő nyílt napra és házi vásárra. Az eseményen az újdonságokon kívül megtekinthető lesz az EMCO termékeinek széles választéka.
Az EMCO és a Büll & Strunz Kft minden munkatársa készséggel áll szíves rendelkezésükre és örömmel vennék, ha a résztvevők között üdvözölhetnék!

Jelentkezni az itt letölthető jelentekzési lapon tud 2015 október 22-ig!

Az EMCO cég a milánói EMO kiállításon és az azt követő halleini nyílt napokon mutatja be első alkalommal Hyperturn 200 Powermill komplett megmunkáló központját, mely a marógépek gyártásában kiemelkedő EMCO MECOF és a főként kiváló esztergagépeiről ismert EMCO cég együttes fejlesztésének eredménye. Az innovatív, meggyőző teljesítményű és termelékenységű Hyperturn 200 Powermill elsősorban összetett munkadarabok komplett megmunkálására alkalmas. Ez a sikeres fejlesztés, melyet a következőkben részletesen ismertetünk, méltóképpen egészíti ki a Hyperturn szériát.

Az új Emcoturn E65 szintén átesett egy teljes áttervezésen, és így már képes összetett marási műveletek elvégzésére is, az Y-tengely 80 mm-es szánútjának jóvoltából. A gép ellenorsós változatban is rendelhető, mely komplett megmunkálást tesz lehetővé.
A MECOF is büszkélkedhet érdekes újdonságokkal: az Umill 1800 típusú gépet szintén Milánóban mutatták be első ízben. A portál kivitelű 5-tengelyes maró-esztergaközpont egy nagy teljesítményű kompakt gép, mely max. 10 tonnás munkadarabok megmunkálására alkalmas, egyidejűleg 5 tengely mentén.

Hyperturn 200 a precizitás és stabilitás megtestesítője

A nagy munkatartomány lehetővé teszi akár 1000 mm átmérőjű és max. 6000 mm hosszú munkadarabok megmunkálását is. A nagy teljesítményű főorsó max. 6410 Nm nyomaték és 84 kW teljesítmény kifejtésére képes.
A Hyperturn 200 Powermill impozáns mozgó állványa “box in box” konstrukció, mint az EMCO MECOF gépek általában – ez optimális merevséget és stabilitást biztosít, mely a nagypontosságú megmunkálás alapja. A B-tengelyt nagy nyomatékú motorral látják el, és beépítik a szerszámszánba. A keresztszán nagy csavaró- és hajlító merevséggel rendelkező hegesztett acélszerkezet, mely döntő jelentőségű az esztergálási és marási megmunkálás minősége szempontjából.

Ez a teljesítmény és munkatér méret teszi képessé a gépet akár 1500 kg tömegű tokmányba fogott ill. max. 6000 kg tömegű tokmány és szegnyereg közé befogott munkadarabok megmunkálására. A Hyperturn 200 gépet általános, repüléstechnikai, hajóépítési, energetikai alkalmazásokra és dízelmotorok gyártására tervezték.

EMCO Hyperturn 200 powermill

EMCO Hyperturn 200 powermill

Hyperturn 65 Duoturn kész technológiával

Hyperturn 65 Duoturn két BMT-revolverrel és valamennyi tengelyen mérőléccel a maximális pozicionálási pontosság és gazdaságosság eléréséhez.

  • Orsók távolsága 1050/1300 mm
  • Főorsó KK6 (KK8)
  • Ellenorsó KK6
  • C-tengely a főorsónál
  • C-tengely az ellenorsónál
  • 2x 12-szerszámhelyes revolver 2x 12 meghajtott szerszámhely 2x Y-tengely +50/-50mm
EMCO Hyperturn65

EMCO Hyperturn65

Új E 65: Bevezetés a komplett megmunkálásba

Az EMCOTURN E65 konstrukcióját alapjaiban átdolgozták és optimalizálták. A 80 mm szánúttal rendelkező Y-tengely összetett marási műveletek végrehajtását teszi lehetővé. Így kombi szerszámtartók alkalmazásával megnövelhető a revolverben elhelyezett szerszámok száma is.
Mint csúcsmodell az EMCOTURN E65 rendelhető ellenorsóval is az automata szegnyereg helyett. Ezzel az EMCO a belépő szintű gépkategóriában elsőként lehetővé teszi a munkadarabok komplett megmunkálását.

  • Siemens Sinumerik 828D, vagy Fanuc 0i TF vezérlés
  • Nagyon stabil Y-tengely nagy elmozdulási tartománnyal
  • Kompakt gépkonstrukció
  • Egyszerű, dialógus alapú programozás
  • Európa szívében gyártják

Forrás:EMCO

További információ:

Az EMCO hivatalos honlapján.

Az EMCO szerszámgépek hazai forgalmazója a Büll & Strunz Kft.

Megosztás
[
    ]