IFS Applications 9 hazai bemutató és 15. évforduló

A svéd vállalatialkalmazás-fejlesztő IFS AB magyar leányvállalata az IFS Hungary Kft. a tatai Old Lake Golf Clubban ünnepelte alapításának 15. évfordulóját. Az évforduló alkalmából rendezett IFS NAP 2015 rendezvényen az IFS bemutatta vállalatirányítási (ERP) rendszere legújabb, 9-es verzióját, valamint díjazta az IFS Applications rendszert legalább 10 éve használó ügyfeleit, és az alapítás óta a vállalatnál dolgozó munkatársait.

2015. szeptember 18-án rendezte meg az IFS Hungary Kft. IFS NAP 2015 ügyfélrendezvényét közel 100 fő részvételével. A rendezvénynek ezúttal a tatai Old Lake Golf Club & Hotel**** adott helyet, apropója pedig az IFS Hungary Kft. alapításának 15. évfordulója és a májusban az IFS Világkonferencián, Bostonban bejelentett IFS Applications 9 vállalatirányítási rendszer hazai bemutatója volt.

IFS_Nap2015_cikk2

A délelőtti előadások segítségével a résztvevők összefoglalót kaptak az IFS elmúlt 15 évének legfontosabb hazai és nemzetközi mérföldköveiről, valamint a több mint 3000 fejlesztést tartalmazó IFS Applications 9 újdonságairól, köztük a vállalat és üzleti folyamatai vizuális áttekintését biztosító IFS Lobbyról, a felhasználó által végezhető testreszabási lehetőségek széles köréről, valamint a munkatársak együttműködését és az üzletfolytonosságot segítő IFS Talk és IFS Streams funkciókról. Weiszbart Zsolt, az IFS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója díjat adott át a legalább 10 éve IFS Applicationst használó ügyfelek képviselői, valamint a hazai leányvállalat alapítása óta, azaz 15 éve a cégnél dolgozó munkatársak részére.

Kora délután a golffal ismerkedhettek a vendégek négy állomáson keresztül. Rövid ismertetőt kaptak a golf történetéről, szabályairól, a játék során használt kifejezésekről, valamint golfautókkal járhatták be a pályát. Gyakorolhatták a távoli ütéseket, a közeli gurításokat, valamint a labda nehéz terepről (nagyobb fű, homokcsapda) való mentését.

Késő délután Dr. Meskó Bertalan, orvosi jövőkutató előadásában nemcsak az orvoslás jövőjébe nyerhettek bepillantást a résztvevők, de útravalót kaptak azzal kapcsolatban is, miként készülhetnek fel azokra a gyökeres változásokra, amelyek a disruptive technológiák robbanásszerű elterjedésével várhatóak.

Az esti grillvacsora közben Holcz Gábor, bűvész, illuzionista kápráztatta el trükkjeivel a közönséget, amelynek tagjai néhány centiméterről figyelve sem tudták felfedni a mágus titkait.

Végül kezdetét vette a hajnalig tartó IFS Party, ahol kellemes zene mellett a táncon kívül billiárdozni, csocsózni, kártyázni, bowlingozni is alkalmuk volt a résztvevőknek.

Az IFS ügyfelei Magyarországon túlnyomórészt gyártó vállalatok, amelyek a fémmegmunkálás, gépgyártás, autóipar, műanyagipar, elektronika, papíripar különféle területein tevékenykednek. Ennek megfelelően az IFS NAP 2015 a gyártóipari cégek találkozója is volt egyben, de az IFS építőipari, kereskedő és szolgáltató ügyfelei is képviseltették magukat a rendezvényen.

További információ:

Az IFS Hungary Kft. honlapján.