Cavity Eye Hungary Kft. innovatív termékei a FAKUMA vásáron

A FAKUMA a világ legnagyobb műanyagipari vásárai közé tartozik, de elsősorban az európai piacra fókuszál. Minden év októberében Németországban, Friedrichshafenben kerül megrendezésre. A nagy múltú 5 napos vásár 2015 október 13-án nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. A több, mint 1700 kiállító cég között a Cavity Eye Hungary Kft. is képviselteti magát.

cavityeye_logo_cikk

A Cavity Eye Hungary Kft. egy start up vállalkozás, foglalkozási területe fröccsöntő szerszámok műszerezése illetve gyártásautomatizálás. Saját fejlesztésű nyomás- és hőmérsékletmérő szenzorokkal illetve szoftverrel rendelkezünk, a mért jeleket pedig szintén saját fejlesztésű adatgyűjtő egység dolgozza fel.

A rendszer működésének alapja, hogy a fröccsöntő szerszám minden egyes formaüregébe szenzorokat helyezünk, ennek köszönhetően a formaüregben lezajló fizikai folyamatok mérhetővé válnak. A mért jelek segítik a fröccsöntő gép beállítását és annak irányába visszacsatolásra kerülnek.

triggermonitor_cikk

A vásárlói visszajelzések alapján javul a kihozatal, és a termékminőség, csökken a ciklusidő és a selejtszázalék. A folyamatos minőségi felügyeletnek köszönhetően a selejtes darabok leválogatásra kerülnek, így érhető el az, hogy a kiszállított termékek 100%-ban megfelelnek a minőségi előírásoknak, ezzel minimalizálva a vásárlói reklamációt.

Az idei FAKUMA vásáron bemutatásra kerülnek legújabb fejlesztéseink, többek között egy 32 bites adatgyűjtő egység, magas hőmérsékleten használható szenzorok, felműszerezett fröccsöntő szerszámlapok valamint a legújabb Cavity Eye szoftverek.

Minden kedves látogatót szeretettel várunk a helyszínen az A5-ös csarnok 5126 számú standján. Az itthon maradó érdeklődők szíves figyelmébe ajánljuk weboldalunkat, ahol nemcsak termékeinkről, hanem szolgáltatásainkról is tájékozódhatnak.

További információ:

Az Cavity Eye Hungary Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]