PLM PERSPEKTÍVA 2015

A graphIT Kft. – a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója – az idén is megrendezi legrangosabb PLM ipari rendezvényét, a PLM Perspektíva szakmai napot.

Az idei Perspektíva rendezvényünk logója különbözik a korábbi évektől… és maga a rendezvény is különbözni fog. Az ún. “hashtag” használata nem véletlen a logóban. Az interneten ez a jelölés szolgál az azonos érdeklődésű témák összegyűjtésére. A graphIT is ezt teszi most a PLM Perspektíva 2015 rendezvényén. Összegyűjtöttek mindent, ami a #CAD, #CAM, #PLM kulcsszavakhoz kapcsolódik, és még azon is túl a kapcsolódó technológiákat, hardvereket, szerszámgépeket, vezérléseket, Lean eszközöket, és még sok mindent, ami az ügyfeleiket érdekelheti, és kapcsolódik a graphIT jól ismert szakterületeihez.

perspektiva_cikkbe

Tavaly nagy sikert aratott, hogy nem csupán a termékek, hanem mérnöki megoldások köré is csoportosultak az előadások. Ezt az idén is megtartották, lesznek termékújdonságok, iparági megoldások és alkalmazott technológiák a szekció előadásokban. A termékújdonságok szekcióban a Solid Edge, az NX, a Tecnomatix, illetve a Quality Management termék portfóliók újdonságait ismerhetik meg.

A perspektíva rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Miben lesz más az idei Perspektíva?

  • A graphIT Kft egyre nagyobb hangsúlyt helyez a saját fejlesztésű termékekre, melyekből három is bemutatásra kerül a rendezvény során
  • Mindent összegyűjtöttek, ami a #graphIT által képviselt technológiákhoz kapcsolódik.
  • A #PLMPERSPEKTIVA nem csupán termékbemutató, hanem szakmai szekciókon keresztül esettanulmányok, illetve ipari alkalmazási példák széles gyűjteménye.
  • A közösségi média segítségével mindenki részt vehet a rendezvény alakításában.
  • Azoknak, akik nem tudnának esetleg megjelenni a rendezvényen, folyamatosan közvetítjük majd a legérdekesebb információkat és tudnivalókat a közösségi médiákon keresztül!

Használja a #PLMPERSPEKTIVA címkét Facebook-on, Twitter-en, illetve Instagram-on. Tegyen közzé graphIT technológiákhoz kapcsolódó képeket, bejegyzéseket 2015. október 14-ig és nyerjen értékes nyereményeket a perspektíva rendezvényen.

Tervezett program:

A nagyobb méretért, kattintson a képre.

A nagyobb méretért, kattintson a képre.

Helyszín és időpont:

Időpont: 2015. október 14. (szerda)

Helyszín: EuroCenter Óbuda, MiMozink 1032 Budapest, Bécsi út 154. (térkép)

Részvételi díj: Ingyenes. Kérjük, hogy részvételi szándékát a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!

Kedvcsinálóként egy kis összefoglaló a tavalyi PLM Perspektíva 2014 rendezvényről:

A perspektíva rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni az űrlap kitöltésével lehet.

További információ:

A graphIT Kft. hivatalos honlapján.