Optimum Házi Vásár, október 15-16

Idén ősszel is látogathatóak leszünk az Optimum házi vásáron. Tavaly nagy sikere volt a rendezvénynek, több mint 100 fő látogatott el hozzánk, és személyesen tapasztalhatták meg gépeink minőségét. Látványos bemutatókat tartottunk CNC megmunkáló központjainkon, vendégeink hallhattak és láthattak érdekes előadásokat szakértő kollégáktól, vendégeinktől. Idén kétszer ennyi főre számítunk, és házi vásárunkon nem kis meglepetést tartogatunk tarsolyunkban.

Sikertermékünk F150 CNC-marógép

Sikertermékünk F150 CNC-marógép

Sikertermékünkön, az F150-es CNC megmunkáló központon speciális forgácsolást, az F80 CNC marógépen spirálforgácsolást fogunk bemutatni. Az új szervizszolgáltatásunk egyik elemét a lézeres interferométeres mérést az F105 CNC megmunkáló központon mutatjuk be. Az Au560i huzalszikra-forgácsoló gépünkön végig nyomon követhet egy komplett szikraforgácsolási munkamenetet. Amit érdemes még látni, az a folyatófúrás CNC fűrészeléssel egybekötve. A folyatófúrás egy olyan technológia, ahol menetperselyeket tudunk kialakítani két egyszerű mozdulattal különböző falvastagságú zárt szelvényekben.

Hagyományos gépeinket is beüzemeljük, ahol szakembereink demonstrálni fogják azok új funkcióit. Ezenkívül légtechnikai és műhelytechnikai bemutatót is tartunk. A Neuar tömbös szikraforgácsoló C-tengellyel a kiállítás ideje alatt folyamatosan menni fog.

Takumi H10 portálmarógép

Takumi H10 portálmarógép

Újdonságaink

Az Optimum házi vásárán most először lesz látható a Takumi H10 portál CNC marógépünk, amin egy arc profil marását fogjuk bemutatni. Továbbá CNC-fémszalagfűrészek munkadarab adagolóval, NC vezérelt köszörűgépek és egy látványos robotkar adagolású csúcsköszörű gépünk is megtekinthető lesz.

Az új lineáris motorral felszerelt Accutex huzalszikra-forgácsoló gép, a vásár idejétől előrendelhető lesz. Ennek a gépnek a különlegessége, hogy a motorban nem csúszófelületen futnak a vezetékek, hanem egy 3. generációs csőmotor veszi át a szervómotor helyét, amivel gyorsabb és pontosabb elmozdulásokat lehet megvalósítani. Így a géppel 0,1 µm-es léptetést is el lehet érni.

NC vezérelt palástköszörűgép

NC vezérelt palástköszörűgép

Mit jelent az Optimum számunkra?

Mi az Optimum Hungária Kft.-nél a hagyományos és a CNC-vezérelt szerszámgépek kereskedelmével, forgalmazásával, karbantartásával és szervizelésével foglalkozunk. Cégünk több mint 20 fő állandó (szervizes, értékesítő és áruforgalmi) munkatárssal dolgozik, így az értékesített gépek üzembe helyezését, karbantartását, garanciális, garancián túli szervizelését saját szakembereinkkel végeztetjük el.

Telephelyünk 2000 m2 alapterületű bemutatóterem, szerviz és raktárépületből áll, amely Budapesten a XVII. kerületben található.

Megéri eljönni

Találkozzon velünk az Optimum házi vásárán, járja be bemutatótermünket, nézze meg gyakorlati bemutatóinkat, érintse meg gépeinket, beszélgessen velünk. Idén is megpróbáljuk olyan előadásokkal várni Önöket, ahol nem csak szakemberek véleményét hallgathatja meg, de még bátran kérdezhet is tőlük. Gépeinkre a házi vásárunk alatt egyedi kedvezményeket dolgozunk ki, nálunk biztosan megtalálja elképzelését.

CNC- vezérelt palástköszörűgép automata adagolóval

CNC- vezérelt palástköszörűgép automata adagolóval

Optimális szerviz hatékonyság

Sikeres működésünk alapját szakképzett kollégáink tudására, ügyfélközpontúságára, megbízhatóságára és precizitására alapozzuk, amely egyben biztosítéka a folyamatos fejlődésünknek is. Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli. Ezen tevékenység magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és karbantartását is. A magyar ipari felhasználóknak értékesített több mint 10.000 forgácsoló gépnek folyamatos alkatrész ellátását is biztosítjuk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be. Az Optimum házi vásár ideje alatt, kedvezménnyel kérheti a szerviz diagnosztikai szolgáltatásait. Kérje kollégáink tanácsát!

Accutex huzalszikra-forgácsoló

Accutex huzalszikra-forgácsoló

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy felhívjuk a vállalkozások figyelmét a gépkarbantartás előnyeire. A karbantartások rendszeres elvégzése akár évekkel növelhetik a berendezések élettartamát, illetve jelentős mértékben csökkenti a köztes időszakok alatt előforduló meghibásodásokat, ezáltal a gépet nem kell a termelésből kivonni. Lehetőség van ezen szolgáltatás szerződéses keretek közt történő igénybevételére. Ez a megegyezéstől függően jelenthet fél vagy negyedéves rendszerességgel történő karbantartást is. Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésben foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre. Kérésre termékeinkről katalógusokat, az általunk eladott és üzembe helyezett gépekről referencialistát küldünk.

 

További információ:

Az Optimum Hungária Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]