Meghívó a FANUC InHouse Show Kiállításra

A FANUC Hungary nevében szeretnénk meghívni Önt, munkatársait és partnereit az InHouse Show elnevezésű házi kiállításukra.

A FANUC Hungary történetében nem egyedülálló esemény a kiállítások szervezése, azonban az idei InHouse Show megújult koncepcióval, és még több érdekességgel várja a látogatóit, mint valaha. Az esemény fő célja, hogy olyan integrált megoldásokat mutathasson be közvetlen közelről, ahol a FANUC igazán bizonyíthatja, mire képes az automatizálás területén, legyen szó elektromos fröccsöntésről, fémmegmunkálásról, vagy más gyártásautomatizálási feladatról.

FANUC_InHouse show_invitation_cikk

Október 1-2-án a műanyagipari napokon a Roboshot elektromos fröccsöntőgépé, a Robocut huzalszikra forgácsolóé, valamint a robotoké a főszerep, míg az
Október 15-16-ai fémmegmunkálásra szánt rendezvényen a robottal és vizuális területérzékelő technológiával integrált Robodrill függőleges megmunkáló géppel és a Robocut huzalszikra forgácsolóval ismerkedhetnek meg közelebbről az érdeklődők.

Az InHouse Show-t meghívott iparági vendégkiállítók színesítik majd, hogy teljes körű megoldást adhassanak az Ön automatizálási elképzeléseire. Olyan neves vállalatokkal egyeztethet majd a műanyagipari napokon, mint a Moretto, Technomagnet, Cavityeye, BestOf Kft és Frigel, míg a fémipari napokon a Schunk és Renishaw várja Önöket. Mindkét eseményen pályázatírási és pénzügyi tanácsokat kérhetnek az European Conformity Check és az Unicredit Bank szakembereitől, valamint az iparág legfontosabb médiumaival egyeztethetnek vállalatuk jövőbeli népszerűsítéséről.

Látogasson el hozzájuk az Önnek leginkább megfelelő időpontban, hiszen a kiállítás egész ideje alatt rendelkezésére állnak a FANUC és a vendégkiállítók szakemberei, hogy kérdéseire választ adjanak.

Kattintson ide a regisztrációhoz!

Cím: 2045 Törökbálint, Torbágy utca 20.
Dátum: 2015.10.01. – 02. 09:00-16:00 Műanyagipari Napok
2015.10.15. – 16. 09:00-16:00 Fémmegmunkálási Napok

 

További információ:

FANUC Hungary Kft. honlapján vagy a marketing@fanuc.hu – n keresztül.