Íme, a világ jelenleg legerősebb robotja!

M-2000iA1700L-robot-2A FANUC elkészítette a piacon jelenleg kapható legerősebb robotot. Itt az M-2000iA/1700L, hogy felvegye a harcot a gravitációval és az általunk ismert automatizálással. 1,7 tonnás terhelhetőségével és karjának 6,2 m-es vertikális úthosszával tényleg maximális rugalmasságot és alkalmazhatóságot kínál nagy és nehéz tárgyak mozgatásához is. Mivel óriási munkatartományban képes erőlködés nélkül felemelni és megfelelő helyzetbe állítani egy egész autókocsiszekrényt, ez a robot javítja a munkafolyamatokat, növeli a hatékonyságot és csökkenti az automatizálás költségeit.

  • Hatalmas karkinyúlás
    Az M-2000iA/1700L csaknem 4,7 m-es karkinyúlással dicsekedhet. Ha ehhez hozzávesszük erős, IP67-védettségű csuklóját, ez az óriási munkatartomány ideális megoldássá teszi az 1700L típust a nagy műveletvégzési szabadságot igénylő munkákhoz.
  • Rendkívül rugalmas
    A típus megnövelt emelési kapacitása miatt kiváló megoldást jelent nehéz anyagok mozgatásával járó munkákhoz. Ezen területek automatizálása lehetővé teszi a működési költségek csökkentését, a ciklusidők javítását, és drámai mértékben csökkenti a gyártási anyagok károsodásának veszélyét.
  • Egy tettre kész súlyemelő
    A kiterjedt munkatartományt a hat tengely nyújtotta rugalmassággal ötvöző M-2000iA/1700L óriási körülhatárolt munkaterületen képes tárgyakat mozgatni és rendkívüli pontossággal különböző helyzetekbe állítani.

 

Forrás:FANUC

További információ:

A FANUC hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]