Edzett darabok hatékony esztergálása: Sandvik Coromant CB7015 lapka

A Sandvik Coromant CB7015 lapkája az első számú választás a betétben edzett sebességváltó-alkatrészek esztergálásánál.

A Sandvik Coromant CB7015 lapkája az első számú választás a betétben edzett sebességváltó-alkatrészek esztergálásánál.

A sebességváltókat általában sorozatgyártásban készítik, így az alkatrészenkénti költség kritikus a siker szempontjából. A CB7015 váltólapkával a Sandvik Coromant költséghatékony és időtakarékos szerszámot kínál az edzett alkatrészek esztergálásához. A szerszám alkalmazások széles skáláját fedi le, és optimális felületminőséget eredményez – miközben kiválóan alkalmazható száraz megmunkáláshoz.

A Sandvik Coromant világszinten vezető szállító a fémmegmunkáló iparágban a forgácsolószerszám-gyártás, szerszámmegoldások és kapcsolódó szakértelem terén. A CB7015 az alkalmazások széles skálájához tervezett CBN minőség, amely optimális felületminőséget állít elő sebességváltó-alkatrészek tömeggyártásánál. A CB7015 különösen jól alkalmazható betétben edzett acélok (58-65 HRc) esztergálásához. Az innovatív Safe-Lock™ befogórendszernek köszönhetően a kopásálló kerámia kötőanyagot tartalmazó CBN minőség ideális a száraz megmunkáláshoz is. Megfelel az összes szabványos alak- és helyzettűrésnek.

A Sandvik Coromant CBN termékcsaládja szabványos csúcssugárral rendelkező lapkákat, Wiper-lapkákat és egy Xcel verziót tartalmaz. A szabadalmaztatott Wiper-geometriája többféle folyamatoptimalizációs módszert biztosít, beleértve a jobb felületi minőséget standard forgácsolási adatokkal. Kiválóbb felületi minőséget biztosít jelentősen nagyobb előtolásokkal is – 3,2 µm alatti érdességek érhetők el konzisztens módon. Az Xcel geometriákkal és 0,3 mm-es előtolásokkal még 1 µm-es érdesség is elérhető. Ezenkívül az Xcel lapka a 8 forgácsolóélével rövidebb gyártási időket és erősen csökkentett alkatrészenkénti szerszámköltséget eredményez. A száraz megmunkálás miatt nincs hűtőfolyadék-költség, kisebbek a beruházási költségek és a forgácseltávolítás költségei, és mindezek segítenek tovább csökkenteni a megmunkálási költségeket.

A további autóipari megoldások bemutatása itt található: www.sandvik.coromant.com/hu-hu/industrysolutions/automotive/.

Forrás:Sandvik Coromant

További információ

A Sandvik Coromant honlapján

Megosztás
[
    ]