A Sandvik Coromant új katalógusa felgyorsítja az optimalizált forgácsolószerszámok megkeresését és kiválasztását

Az egyszerűen használható, intuitív katalógus ISO szabványú termékleírásokat tartalmaz

A Sandvik Coromant bejelentette az átfogó Főkatalógus új verziójának megjelenését, amely lényeges referencia a gyártómérnökök, gépkezelők és más, a gyártásban dolgozó szakemberek számára. A három részre (forgószerszámok, esztergálószerszámok és pótalkatrészek) osztott új katalógus a Sandvik Coromanttól jelenleg elérhető 35 000 szerszámot tartalmazza.
Sandvik Coromant 2015-ös katalógus

Sandvik Coromant 2015-ös katalógus

​Az olvasó több ezer oldalon át böngészheti az innovatív szerszámokat, amelyeket a könnyebb használat érdekében alkalmazási területek szerint csoportosítottak. A részletes termékleírásokat, műszaki adatokat, alkalmazási táblázatokat és forgácsolási adattáblázatokat a szerszámokról és lapkákról készült nagy felbontású fotókkal és ábrákkal egészítették ki. Ezenkívül ez az első Sandvik Coromant-katalógus, amely a termékadatokat az ISO13399 nemzetközi szabvány szerint adja meg. A termékadatok szabványosítása lehetővé teszi az átlátható kommunikációt a felhasználók és a PLM, CAD, CAM, CNC szimulációs és szerszámkezelő rendszerek között.  

Az új nyomtatott katalógus kiegészíti a Sandvik Coromant testreszabott digitális katalógusát, amely itt érhető el: www.sandvik.coromant.com.
A vásárlók a katalógus böngészése után ellátogathatnak az online boltba, és megrendelhetik a kívánt szerszámokat.

„Bár az elmúlt években növekedett a digitális katalógusok használata, sok vásárlónk mondja, hogy még mindig szívesebben használja a nyomtatott kiadványainkat. A nyomtatott és digitális katalógusokkal biztosíthatjuk, hogy a gyártásban dolgozó szakemberek legszélesebb köréhez jussanak el ajánlataink.” – mondja Gyűrűsi Péter, Magyarország Automotive Sales Managere.

Az új nyomtatott katalógus példányai megrendelhetők a hungary.coromant@sandvik.com e-mail címen, telefonon vagy a helyi Sandvik Coromant képviseleten keresztül.

Forrás:Sandvik Coromant

További információ

A Sandvik Coromant honlapján

Megosztás
[
    ]