Fogaskerekek automatizált sorjátlanítása és letörése

A sorjázás és az élletörés már nem jelenthet gondot a legbonyolultabb geometriák esetén sem. A SENJO SEIKI automatikus élletörő és sorjátlanító gépekkel gyorsan és hatékonyan lehet a fogaskerekek és egyéb hasonló alkatrészek sorjamentesítését és letörését elvégezni az előírt minőségben.

Multi-érintő orsós sorjázó berendezés

Multi-érintő orsós sorjázó berendezés

A SENJO SEIKI több, mint 50 éves múltra tekint vissza szerszámgépek gyártásában. 1997-ben fejlesztették ki első program nélküli letörő és sorjamentesítő gépüket (PLC széria) a szabadalmaztatott tapintós követő rendszerrel. Azóta több, mint 2000 PLC élletörő gépet értékesítettek és alakítottak ki nemzetközi értékesítői hálózatot.

Dupplaállomás ferdefogazathoz, automatikus munkadarab be- és kirakodással

Dupplaállomás ferdefogazathoz, automatikus munkadarab be- és kirakodással

A SENJO SEIKI munkatársai a szabadalmaztatott eljárás kifejlesztése óta is folyamatosan dolgoznak a gépek tökéletesítésén. A SENJO SEIKI gépek egyedi kialakítása és a program nélküli működtetés teszik igazán megbízhatóvá ezt az eljárást. A tapintó a megmunkált darab belső vagy külső felületén végighaladva leköveti a sorjátlanítás kontúrját, mellyel egységes, szimmetrikus letörés készíthető. Mivel az élletörést egy hagyományos marószár végzi, így a letörés minősége nagy mennyiségű munkadarab esetén is egységesen magasan tartható.

Munkadarabok sorjátlanítása akár Ø6000 mm-ig!

Munkadarabok sorjátlanítása akár Ø6000 mm-ig!

A SENJO SEIKI kínálatában megtalálhatóak dupla orsó kivitelű gépek is, melyekkel fogaskerekek alsó és felső megmunkálását egyszerre is el lehet végezni. A megrendelői igényeknek megfelelően több munkadarab orsóval, belső fogazat letörővel, egyedi munkadarab befogóval és magas fokú automatizálással is elérhetőek a gépek. A speciális kialakításnak köszönhetően ferde fogazat megmunkálására is alkalmasak a gépek. Mind a munkadarab tengelye, mind pedig a szerszámorsó tengelye állítható, így valóban minden forma és alak lekövethető válik, legyen szó bármilyen fogaskerék vagy lánckerékről.

Forrás TECNO.team

További információ:

Tecno.Team honlapján.

Kapcsolattartó:

Thiery Tamás
Tel.: +36 30 946 7147
Email: thiery@t-email.hu