Precíziós szerszámok és teljes háttérszerviz az ALPEN-MAYKESTAG-tól

Mach-Tech_2015_Maykestag_kiemeltAz ausztriai székhelyű szerszámgyártó, az ALPEN-MAYKESTAG termékeivel a Mach-Tech 2015 kiállításon találkozhattunk. Az interjúk során Richard Litschka, területi értékesítési menedzser és Hole Károly, az ALPEN-MAYKESTAG Kft., a vállalat magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója mutatta be tevékenységeiket.

Az osztrák piac egyik vezető szerszámgyártójaként rendkívül széles termékpalettával rendelkeznek. Több mint 60 éve foglalkoznak precíziós szerszámok gyártásával, melyet jelenleg három gyártelepen, Salzburgban, St. Gallen-ben és Ferlach-ban végeznek. Az általuk gyártott szerszámokat két fő területre oszthatjuk. Az Alpen márkanév alá tartozó kis- és nagyipari felhasználásra készült precíziós szerszámok, valamint az ipari forgácsoló szerszámok, melyek a Maykestag márkaneve alatt érhetők el.

Az ausztriai sikerek mögött a vállalat újító szelleme, a magas minőségbeli elvárások és a kutatás-fejlesztési tevékenységek erőteljes támogatása áll. Ennek köszönhetően nem csak az osztrák, de a környező országok piacán is nagy sikereket érnek el. Olaszországban, Németországban és Magyarországon gyári képviseletként vannak jelen, a magyarországi telephelyük Pápán található. Az ALPEN-MAYKESTAG szerszámait saját gyártelepeiken gyártják, azonban a bevonatolást egy partner cég végzi.

Termékpalettájukon számos HSS és tömör keményfém marószerszám, süllyesztő, dörzsár és csigafúró található. A szerszámok mellett komplett gyártástechnológiát biztosítanak, emellett a szerszámok újraélezését, újra-bevonatolását is végzik. A teljes körű háttérszerviznek köszönhetően a kiváló minőségű szerszámok élettartama és pontosságának fenntartása is garantált.

[nggallery id=222]

További információ:

Az ALPEN-MAYKESTAG hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]