Kompakt multi-touch Panel PC-k többmagos AtomTM processzorokkal és IP 65-ös védelemmel

A Beckhoff többérintős Panel PC portfólió tovább bővül az új CP37xx-es karra szerelhető szériával

Az új, modern Intel®-AtomTM processzorral ellátott CP37xx Panel PC sorozat immár a közvetlen terepi felhasználás céljára is rendelkezésre áll. A karra szerelhető készülékek 360 fokos IP-65-ös védelemmel vannak ellátva. A különböző méretű kijelzőknek, illetve a különböző teljesítményű processzoropcióknak köszönhetően az automatizálási feladatok széles körű ellátására alkalmasak.

pr022015_Beckhoff_CP37xx_cikkbe

A CP37xx panel PC sorozat egyetlen kompakt, IP-65-ös védelemmel ellátott készülékben egyesíti a multi-touch funkciót és az erős, többmagos, veszteségszegény Intel® AtomTM processzort, amely még egy beépített tartókar-átalakítóval is kiegészül.

A strapabíró alumíniumházban elhelyezett panel PC-k a nagy számítási teljesítményükről valamint a jó Onboard grafikáról híres Intel®-Atom™ processzorokkal vannak felszerelve. Ennek köszönhetően a készülékek kompakt kivitelben, 1-, 2- vagy 4 magos változatban kaphatók, amelyekkel tökéletesen hozzáigazíthatók az aktuális alkalmazási feladathoz. Ezt a széles kijelző-választék is támogatja: A multi-touch TFT kijelzők 12-től 24 coll-ig terjedő méretben, 4:3-as, 5:4-es és 19:9-es (szélessávú) formátumban kaphatók. A CP37xx készülékek, amelyeket legfeljebb 45 °C-os környezeti hőmérsékletig lehet használni, külső hűtőbordákkal, valamint a házon belüli egyenletes hőmérséklet-elosztásáról gondoskodó ventilátorral üzemeltethetők.

A panel PC rugalmasan bővíthető: felszerelhető pl. PCI modulokkal és egy harmadik Ethernet csatlakozóval is. A készülék részét képezi továbbá egy forgatható és dönthető tartókar-átalakító is, amelyet 48 mm átmérőjű, üreges tartókarra lehet ráerősíteni.

A csatlakozókábeleket a tartókaron keresztül lehet vezetni, választástól függően felső vagy alsó bevezetéssel. A kábelezési térben könnyen elérhető helyen maximum négy darab IPC csatlakozó van elhelyezve, IP-65-ös dugaszoló csatlakozókkal. A CP37xx készülékek egy vagy két CFast kártyával rendelkeznek. A beépített RAID-Controller segítségével két egyforma CFast kártya egyszerre kezelhető.

Optimálisan skálázható többérintős választék

A CP37xx sorozat tovább szélesíti a többérintős készülékek amúgy is rendkívül terjedelmes választékát, így a lehető legjobb méretezhetőségének köszönhetően tökéletesen hozzáigazítható a különféle alkalmazások követelményeihez. A választék lefedi a kifutó CP29xx és CP39xx vezérlőpanel-sorozatot, valamint a belépő szintű (CP26xx), közepes (CP27xx) és nagy (CP22xx és CP32xx) teljesítményű szériákat.

Forrás:Beckhoff

További információ

Beckhoff Atomation Kft. honlapján