Csúcsminőségű szikraforgácsolók, lézerhegesztők és gravírozók az IC-Hungary portfóliójában

Az IC-Hungary teljes körű megoldásokat kínál a szikraforgácsolás, a lézeres hegesztés és a lézeres jelölés területén is.

Az idei kiállításon a főszerepet a japán Sodick cég szikraforgácsolói kapták. A standon egy AG40L tömbös szikraforgácsolót, valamint egy SLC400G Premium Plus huzalos szikraforgácsolót tekinthettek meg a látogatók. A Sodick szikraforgácsolók legnagyobb előnyei a lineáris motorhajtás, a különleges kerámia alkatrészek és az egyszerű programozhatóság. A huzalos szikraforgácsolók már a Sodick legújabb Smart Linear mozgásvezérlőjével és Smart Pulse generátorral rendelkeznek, és ez az új fejlesztés hamarosan a tömbös szikraforgácsolókon is meg fog jelenni.

A szikraforgácsolók mellett idén a startfúrók, lézeres hegesztő és jelölő gépek is kiemelt figyelmet kaptak. A standon a német OR-Laser termékei közül egy ECO 2600 lézerhegesztőt és egy OR-Laser MAG asztali lézergravírozót láthattunk.

A kisméretű lézerhegesztők rendkívül hasznosak lehetnek minden műhely számára, hiszen így a javításokat helyben is el lehet végezni. A MAG lézergravírozó pedig egyedi fejlesztésű szoftverének és 0,02 mm-es fókuszátmérőjének köszönhetően rendkívül precíz munkát végez.

Az IC-Hungary filozófiája, hogy teljes körű megoldásokat kínálnak az ügyfeleiknek, így a gépek értékesítésén felül a szakmai tanácsadásra, a betanításra és a szervizelésre is nagy figyelmet fordítanak. A cég bemutatótermében az általuk képviselt márkák gépei egész évben, élőben is megtekinthetők, továbbá az egyedi igényeknek megfelelően mintamegmunkálásokra is van lehetőség.

[nggallery id=235]

További információ:

Az IC-Hungary Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]