Bemutatta innovatív méréstechnikai megoldásait a ZEISS – interjú a Mach-Tech 2015 kiállításon

A Zeiss egyik legfontosabb tevékenysége az ipari méréstechnikai eszközök fejlesztése, értékesítése és az értékesítést követő szolgáltatások, ügyféltámogatás biztosítása. A Mach-Tech 2015 kiállításon ezen tevékenységeikről számoltak be.

A ZEISS Ipari Méréstechnika Magyarországon elsősorban koordináta mérőgépekkel foglalkozik, melyek különböző méterekben, pontossággal elérhetők. A folyamatos fejlődésnek és bővülésnek köszönhetően az utóbbi 5 évben ez optikai és multiszenzoros mérőgépeik megjelenésével egészült ki. Emellett a hazai piacon egy japán céggel együttműködve már felületérdesség, kontúr és körkörösség mérő gépeket is forgalmaznak.

A ZEISS minden ügyfele számára elérhető a szakértelmen és szakmai tapasztalaton alapuló ügyféltámogatás, ami garantálja az általuk gyártott berendezések hosszú élettartamát és minőségét. Ügyfélkapcsolati központjuk a támogatási folyamat első állomása, ahol telefonos alkalmazástechnikai támogatást tudnak biztosítani, illetve Teleszerviz szoftverük segítségével akár távoli kapcsolaton keresztül is képesek programozási és alkalmazástechnikai segítségnyújtásra, valamint távoli karbantartásra és hibaelhárításra.

Oktatási szolgáltatásuk keretében az ügyfelek többnapos alap, haladó és szakértő tanfolyamokon vehetnek részt, ahol a konkrét szoftvercsomagokkal és a méréstechnika elméleti hátterével is megismerkedhetnek. A képzések a cég kompetencia központjában zajlanak, és mindig a résztvevők igényeihez – a megvásárolt gépekhez és szenzorkonfigurációkhoz – illeszkednek. Szükség esetén természetesen egyedi igényekhez alkalmazkodó helyszíni oktatásra is van lehetőség.

Fontos kiemelni, hogy a ZEISS Ipari Méréstechnika minden ügyféltámogatási tevékenységét, az oktatást és a hotline szolgáltatást is magyar nyelven végzi.

[nggallery id=227]

További információk:

A Carl Zeiss IMT GmbH Magyarországi Fióktelepe hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]