Amadea Kft. – Ipari automatizálási építőelemek a Mach-Tech 2015 kiállításon

Ipari automatizálási megoldások forgalmazójaként az Amadea Kft. rendszeresen részt vesz a Mach-Tech kiállításon, így évről évre alkalmunk nyílik bemutatni az általuk forgalmazott termékeket.

Az Amadea Kft. az automatizálási építőelemek forgalmazása mellett azok installálását és karbantartását, valamint az automatizálási megoldások tervezését, kivitelezését is végzi. Neves külföldi partnereik termékeit általában célgép építéssel foglalkozó ügyfeleik használják fel termékeikben.

https://www.youtube.com/watch?v=kATvLomebaM

Termékpalettájuk sokszínű, a számos célgépben megtalálható építőelemek mellett lézeres műanyag hegesztési megoldások, bolygószegecselők is szerepelnek termékeik között. A cég tevékenységeit Fodor Sándor, az Amadea Kft. ügyvezető igazgatója mutatta be csapatunknak.

Az általuk forgalmazott építőelemek között szerepelnek a japán IAI cég termékei, az NC tengelyek és szervo aktuátorok, valamint a Weiss cég forgóasztalai is, melyek számos modern célgép forgóasztal bázisát képezik. Műanyag hegesztés terén az LPKF lézeres műanyag hegesztési, valamint az olasz Sirius Electric műanyag hegesztési megoldásaival találkozhatunk kínálatukban. Termékskálájuk részét képezik emellett a KMT nevű német cég bolygószegecselői is.

További információ

Az Amadea Kft. honlapján

Megosztás
[
    ]