A graphIT Kft. szoftveres megoldásaival ismerkedhettünk a Mach-Tech 2015 kiállításon

A 2015. május 12-15. között megrendezett Mach-Tech kiállításon kiállított a graphIT Kft. is. A kiállításról és tapasztalataikról Sallay Péter ügyvezető beszélt stábunknak.

A graphIT Kft. 1992 óta foglakozik CAD/CAM/PLM megoldásokkal. Eddigi munkájuk során az autó- és járműipar, fogyasztási cikkek ipara, gépgyártás, logisztika, szerszámtervezés és gyártás, olaj- és gázipar területén értek el sikereket termékeikkel.

Portfóliójukban ugyan teljes körű PLM szolgáltatások találhatók, a Mach-Tech kiállításon általában mégis a gyártáshoz közelebb álló megoldásaik kerülnek bemutatásra. Ilyen például a digitális gyártás ami rendkívül nagy szerepet kap a modern gyártástechnológiában. A digitális gyártásnak is inkább azon részét mutatták be a kiállításon, ami a szerszámgépekhez, egyéb ipari megoldásokhoz áll közel.

Mach-Tech_GraphIT_2

 

Így jutunk el a megmunkálások tervezéséhez és a CAM rendszerekhez. A graphIT portfóliójában ilyen célokra fejlesztett megoldások az NX CAM, amely CAD/CAM/CAE megoldásokat biztosít, valamint a teljes Tecnomatix termékcsalád, amely kifejezetten digitális gyártási és logisztikai megoldásokat foglal magába. Emellett nagy szerepet kapott a gyártásoptimalizálás, minőségellenőrzés, minőségmenedzsment is.

Minden megmunkálásnál az elkészült alkatrész pontossága a legfontosabb szempont, így a méréstechnika és a mérési feladatok automatizálása rendkívül fontos szerepet játszik a modern megmunkálás fejlődésében. Idén technológiai partnerük, a Renishaw jóvoltából egy kiállított mérőgép segítségével mutatták be az NX CMM offline programozási lehetőségeit.

További információ

A graphIT honlapján

Megosztás
[
    ]