Szerszámgépek és lézertechnikai megoldások egy kézből – TRUMPF interjú a Mach-Tech 2015 kiállításon

Az idei Mach-Tech kiállítás volt az első alkalom, hogy a Trumpf kézi gépei, a lézertechnikai üzletág és a szerszámgépek egy standon jelentek meg.

A 2015-ös Mach-Tech-re a Trumpf Hungary egy 400 m2-es standdal készült a látogatók számára, ahol az általuk képviselt legfontosabb technológiákat összefüggő egységben tekinthették meg az érdeklődők. A Trumpf márka már közel 40 éve elérhető hazánkban, 2 éve pedig gyári képviselettel is jelen vannak Magyarországon.

A lemezmegmunkálási megoldások közül idén többek között egy TruLaser fiber síkágyas lézervágó gépet mutattak be, amit egy PalletMaster Tower 6 palettás palettatárolóval egészítettek ki, ezzel demonstrálva a Trumpf által kidolgozott automatizálási rendszerek előnyeit.

A lézeres vágógép mellett kiállításra került egy TruPunch 3000 stancológép is, amelyhez szintúgy számos automatizálási megoldás elérhető. A stancológép intelligens és finom anyagkezelésének köszönhetően a magas felületi minőséget igénylő alkatrészek is könnyedén megmunkálhatók. Emellett a TruPunch 3000 alacsony helyigénye miatt optimális megoldást jelent a kisebb műhelyek számára is.

A szerszámgép üzletág felhozatalából két élhajlítóval találkozhattak a látogatók. Az egyik a TruBend 7036 elektromos élhajlító gép, ami maximális termelékenységgel, ergonomikus kialakításával és alacsony energiaszükségletével segíti elő a vásárlók hatékony munkavégzését. A másik pedig a középkategóriás TruBend 3100 élhajlító, ami 3 m-es élhajlítási hosszával és kedvező ár-teljesítmény arányával emelkedik ki a saját kategóriájában.

Mach-Tech 2015 - _Trumpf_

További két géppel, a TruMark Station 5000-rel és a TruLaser Station 5005-tel is találkozhattak a lézertechnika iránt érdeklődők. A számos opcióval személyre szabható, ergonomikus kialakítású, kompakt TruMark Station 5000 lézeres jelölőgép első osztályú lézervédelemmel látták el. A kis és közepes méretű alkatrészek hegesztésére alkalmas TruLaser Station 5005 hegesztőcella pedig mindössze 1 m2-es területet foglal el, így minden műhely számára megfelelő megoldást jelent. A kompakt gép akár 5-tengellyel, valamint különböző fókuszáló és szkennelő optikákkal is felszerelhető.

A Trumpf számára elsődleges cél az ügyfelek versenyképességének támogatása, melyet teljes megoldások biztosításával és a szerszámgépeik közötti szinergiák kihasználásával érnek el.

[nggallery id=221]

További információ:

A TRUMPF Hungary Kft. hivatalos honlapján. 

 

Megosztás
[
    ]