RATH termékek a Mach-Tech 2015 kiállításon

A RATH ipari szakkereskedő-ház a szerszám normáliák, befogástechnika, pozicionálás, hegesztés, szűrés, jelölőrendszerek, szabványos alkatrészek és kezelőelemek területén érte el vezető pozícióját az elmúlt 50 év során.

Az általuk kínált teljes körű megoldások, az ügyfeleik számára biztosított professzionális tanácsadás egészíti ki partnereik innovatív termékeit tartalmazó kínálatukat. Termékpalettájukon többek közt megtalálhatók az AMF rögzítéstechnikai megoldásai, a Fibro normáliái, és a Demmeler hegesztőasztalai is.

Mach_Tech_RATH_1

Nem csoda, hogy évről évre a BME tanárai és diákjai is felkeresik a céget egy-egy projektjükhöz szükséges termékkel kapcsolatban. Az idei Mach-Tech kiállításon is egy ilyen megoldás került bemutatásra. Az egyetem diákjainak megkeresésére a RATH egy Demmeler hegesztőasztalt bocsátott rendelkezésükre. Az asztalt szerelési, hegesztési feladatokra használják, de különböző beállításokat, méréseket is elvégezhetnek a segítségével.

Az általuk nyújtott megoldásokra szinte mindenhol szükség lehet, ahol gyártás folyik. Egy olyan műhelyben, ahol megmunkáló gépek dolgoznak, pótalkatrészekre, szerszám elemekre mindig szükség van. A rögzítéstechnika, hegesztés, pozicionálás és az egyéb, ehhez szükséges technológiák mind megtalálhatók a RATH kínálatában.

Mach_Tech_RATH_2

 

Teljesen komplex rendszert tudunk adni a vevőinknek,” mondta Mészáros Zoltán, a RATH Gmbh értékesítője. Mindez azt jelenti, hogy nem az apróbb problémákra koncentrálva, azokra megoldást nyújtva, hanem teljes körű támogatást kínálva, minden igényt kielégítve szolgálják ki ügyfeleiket.

További információ

A RATH hivatalos honlapján.