MAZAK újdonságok a Mach-Tech 2015 kiállításon – INTEGREX i-200s

2015_05_12-15_Mach-Tech_Mazak_12A világszerte 77 technológiai és műszaki központtal rendelkező vállalatot sokoldalú termékpalettája és teljes körű ügyféltámogatása, valamint az általuk forgalmazott gépek garantált minősége teszi népszerűvé. Nem csoda, hogy a kétévente megrendezésre kerülő kiállításon minden alkalommal az övék az egyik legnagyobb stand.

Az interjú során Dr. Feminger Gábor, a Yamazaki Mazak Hungary ügyvezető igazgatója számolt be nekünk a kiállításra hozott érdekességekről, idén bemutatott gépeikről. A videóban egy INTEGREX i-200s 5-tengelyes megmunkáló központot láthatunk.

A szimultán 5-tengelyes megmunkálásra, esztergálásra, marásra is képes multifunkciós INTEGREX i-200s az évtizedekkel ezelőtt elindított többfunkciós gépek termékcsaládjának 5. generációját képviseli. A gép legnagyobb előnye, hogy használatának köszönhetően nem szükséges a megmunkálási feladatokat gépcsoportokra bontani, így kis és nagy méretű műhelyek számára is ideális megoldás lehet. Mechanikai és elektronikai felépítésének köszönhetően rendkívül hatékony, valamint a MATRIX NEXUS 2-es CNC vezérlő felhasználóbarát kialakításából kifolyólag könnyedén kezelhető. A gépet 36 vagy 72 férőhelyes szerszámtárral is választhatjuk.

A gép innovatív dizájnja egy új, energia takarékos, sokoldalú gépet rejt. A második orsónak köszönhető megnövekedett felhasználási lehetőségeket és megmunkálási képességét a kiemelkedő pontosság és az ergonomikus kialakítás teszi teljessé.

[nggallery id=217]

További információ:

A Yamazaki Mazak Hungary hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]