LAMATEC Méréstechnika Kft. – interjú a Mach-Tech kiállításon

A Mach-Tech kiállításon ellátogattunk a LAMATEC Méréstechnika Kft., a COORD3 koordináta mérőgépek magyarországi forgalmazójának standjához. A cég ügyvezetője, Máté László számolt be az idei változásokról, új termékekről és jövőbeli terveikről.

A 2015-ös év a LAMATEC számára is izgalmasan kezdődött, hiszen a Perceptron felvásárolta az olasz COORD3 mérőgépeket gyártó vállalatot. Ennek köszönhetően az eddig csak autóipari területeken elérhető Perceptron fejlesztések már a COORD3 összes mérőgépén elérhetők lesznek.

Az idei évtől kezdve a Perceptron neve alá tartozik a TouchDMIS szoftvert a COORD3-mal szoros együttműködésben kifejlesztő Next Metrology Ltd. is. A LAMATEC számára mindez azért érdekes, mert így a felvásárolásoknak köszönhetően mostantól a Perceptron termékeinek hazai értékesítését is ők végzik, így már a kiállításon is találkozhattunk a Perceptron nagysikerű lézerszkennereivel.

A COORD3 mérőgépei az olasz vállalat több mint 40 éves tapasztalatát tükrözik, manuális és CNC kivitelben is kaphatók. A koordináta mérőgépek mellett optikai mérőgépek és optikai trackerek is fellelhetők a LAMATEC kínálatában. Az optikai mérőgépek területén a Vici & C ipari automatizálással és elektronikával foglalkozó cég termékeit kínálják. A cégnél foglalkoznak koordináta mérőgépek szervizelésével, méréstechnikai szaktanácsadással, az általuk forgalmazott gépek kalibrálásával, felújításával és beméréssel is.

A Lamatec Kft. előző évi sikereinek köszönhetően a szervízszolgáltatás bővítésére volt szükség. Az XYZ-Méréstechnika egyéni céggel kötött megállapodás szerint hivatalosan ők látják el a LAMATEC által forgalmazott mérőgépek szervizelését, támogatását, oktatását, illetve a gépek évenkénti karbantartását, kalibrálását.

“Jövőbeli terveink pedig, hogy még nagyobb körben tegyük elérhetővé termékeinket ügyfeleink részére, egész Magyarországot lefedve biztosítsunk értékesítési és szerviz hátteret,” tette hozzá Máté László, a LAMATEC ügyvezetője.

További információ:

A LAMATEC Méréstechnika Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]