IFS Világkonferencia 2015 – bejelentések

A rekord számú látogatót vonzó eseményen az IFS piacra bocsátotta az IFS Applications 9-et, valamint további öt bejelentést tett.

Az IFS globális vállalatialkalmazás-szállító az Amerikai Egyesült Államokban, Massachusetts államban található Boston városában rendezte meg idei világkonferenciáját 2015. május 5-7. között. A rendezvényen a vállalat az IFS Applications legújabb, 9-es verziójának piacra bocsátása mellett a felhasználó számban elért mérföldkővel, az IFS Akadémiával, a menedzselt felhőszolgáltatással, a vállalati szervizmenedzsment megoldásával, valamint in-memory kezdeményezésével kapcsolatos bejelentéseket tett.

Az IFS World Conference 2015 rendezvényen mintegy 150 előadáson vehetett részt a több mint 40 országból érkezett 1300 résztvevő. Az IFS vezetői mellett ezúttal is neves előadók színesítették a plenáris ülések programját. Az előadók között volt többek között Jimmy Wales, a Wikipedia alapítója, aki a világ 100 legbefolyásosabb emberének egyike a TIME magazin szerint.

IFS_logo

Megjelent az IFS Applications 9

Megjelent a számos új funkciót, minden eddiginél magasabb fokú felhasználói élményt és a korábbi verzióhoz képest több mint 500 fejlesztést tartalmazó IFS Applications 9. A legfontosabb újdonságok a következők:

  • Az IFS Lobby a felhasználók, szerepek, folyamatok szempontjából fontos, áttekinthető és testre szabható vizuális reprezentációját nyújtja a vállalatnak, illetve bizonyos üzleti helyzeteknek, asztali számítógépen, táblagépen és okostelefonon egyaránt.
  • Az IFS Streams értesítő rendszer a folyamatokra vonatkozó fontos történésekről, tevékenységekről küldött értesítésekkel biztosítja, hogy a felhasználók minden pillanatban rajta tarthassák az ujjukat az üzletmenet ütőerén.
  • A rétegzett alkalmazás architektúra külön réteget biztosít a bővítményeknek és az egyedi fejlesztéseknek, így hatékonyabbá teszi az alkalmazásfejlesztést azzal, hogy kevesebb időt kell az egyedi fejlesztések adminisztrációjára fordítani, így több idő marad az értékteremtésre.
  • A beépített CRM funkciók segítségével a megfelelő munkatársak megfelelő időben férhetnek hozzá az üzleti adatokhoz a jobb döntések és ügyfélkiszolgálás érdekében.
  • A globális vállalatok még magasabb szintű támogatása valósul meg a csoportszintű konszolidációt és a mátrix szervezeteket támogató új funkciókkal.

Az IFS Applications 9-et már öt globális Early Adopter (korai felhasználó) ügyfél használja éles üzemben, amely ügyfelek iparágak és földrajzi régiók széles körét képviselik.

Az IFS által fejlesztett megoldások elérték az egymillió felhasználót

Az IFS megoldásai, azaz az IFS Applications™, az IFS Field Service Management™ és az IFS Mobile Workforce Management™ aktív felhasználóinak száma együttesen elérte az egymilliót. Az egymilliomodik IFS-felhasználónak járó plakettet Lori Gofton és Lorrie Weiss vette át a globális autóipari gyártó Linamar képviseletében. A Linamar 9 országban, 37 üzemben, 2600 felhasználóval dolgozik az IFS Applications rendszerrel. „Nagy örömömre szolgál, hogy a vállalat nevében átvehetem ezt a plakettet. Az IFS Applications igen rugalmas rendszer, amely segít csökkenteni a költségeinket, növelni a termelékenységünket, hatékonyabbá tenni a döntéshozatalunkat” – mondta Lori Gofton, a Linamar implementációs menedzsere. „Az egymilliomodik felhasználóért járó elismerés egybeesik IFS Applications rendszerünk működésének tízedik évfordulójával, így a felhasználói licencbővítésünket jól időzítettük, és ez jól demonstrálja az IFS fontosságát a Linamar vállalati folyamatainak támogatásában.”

Még több elérhető képzés az IFS Akadémia keretében

A korábban IFS-partnerek számára létrehozott IFS Akadémia célja a partnerek képzése és tanúsítása, ezzel egy olyan, megbízható IFS-partnerekből álló ökoszisztéma létrehozása, amely képes értéket teremteni az IFS-ügyfelek számára. Az IFS Akadémia kínálata most 20 új specialista szintű képzéssel bővül, amelyek lefedik az IFS Applications humánerőforrás-, projektmenedzsment- és gyártási területeket támogató funkcióit. Az új képzéseken túlmenően az IFS útjára indítja az IFS Akadémia Képzési Központot, azt az e-learning eszközt, amellyel az IFS-partnerek távoktatásban vehetnek részt.

Világszerte elérhetővé vált az IFS menedzselt felhőszolgáltatása

Az IFS Applications 8-as és 9-es verzióira optimalizált IFS menedzselt felhőszolgáltatás biztonságos egybérlős felhőt biztosít világklasszis Microsoft Azure környezetben. Az ügyfelek dönthetik el, mikor és milyen változtatásokat hajtanak végre az IFS Applications rendszeren, üzleti igényeiknek megfelelően határozhatják meg a karbantartást és a frissítéseket. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek saját IT-munkatársai a vállalat üzleti igényeinek támogatására koncentráljanak ahelyett, hogy az infrastruktúrát, az operációs rendszert, az adatbázisokat, a köztes szoftvereket és az alkalmazásokat menedzselnék.

Forrás www.ifsworld.com

További információ:

Az IFS honlapján.