Hermle C12 szimultán 5-tengelyes megmunkáló központ a Geskor standján

A 2011-ben alapított GesKor Kft. elsősorban szerszámgépek értékesítésére szakosodott, azonban emellett más ipari berendezések, például mosó és elszívóberendezések is megtalálhatók a palettájukon. Szerszámgépeikhez teljes támogatást nyújtanak ügyfeleiknek, ami az alkatrész ellátást és karbantartást is magában foglalja. A GesKor Kft. immár 3. alkalommal szerepelt a Mach-Tech kiállítói listáján.

Geskor_mach-tech_hermle_c12

A vállalat idén egy Hermle C12-es 5-tengelyes gépet mutatott be, melynek vezérléséről egy Heidenhain 640 gondoskodott. Kis mérete ellenére ez a szimultán 5-tengelyes szerszámgép is a Hermle prémium minőségét képviseli, így nem meglepő tartozék a rozsdamentes belső burkolat, a 3D munkadarab tapintó és a beépített lézer szkenner sem. Az automatikus működésű szerszámtár a szerszámcserélési idő csökkentésével ráadásul nagyobb termelékenységet is biztosít a megmunkálások során.

A tökéletes hosszútávú befektetést jelentő gép robusztus alsó vázának, hosszú élettartamának és alacsony karbantartási igényeinek köszönhetően megfelelő megoldás lehet minden ügyfél számára. A GesKor Kft. által forgalmazott megoldások minden esetben a hazai ipar fejlődését szolgálják, magas szintű minőséget és megbízhatóságot képviselnek.

További információ:

A GesKor Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]