Elismerő oklevelet kapott a CNC EDU szimulátora – Interjú a Mach-Tech 2015 kiállításon

2015_05_12-15_Mach-Tech_TST_01TST Machine Kft. és CNC EDU Kft. közös standjánál készítettünk interjút a TST Machine Kft. ügyvezetőjével, Tari Attilával, aki elmondta, “Nagy megtiszteltetés ért ebben az évben minket a Mach-Tech kiállításon, ugyanis a CNC EDU Kft. által forgalmazott SSCNC oktató és vizsgáztató szoftver vásári nagydíj elismerő oklevélben részesült.

A TST Machine Kft. közel 20 éve foglalkozik külföldi szerszámgépek értékesítésével, gépfelújítással. 2010-ben egy új céget, a CNC EDU Kft-t hozták létre, melynek célja a hazai CNC oktatás fejlesztését szolgálja. A számítógépes szimulációs programok, oktató szerszámgépek és a betanítási, továbbképzési lehetőségek elősegítik, hogy a hazai CNC oktatás világszínvonalú lehessen.

A szoftver segítségével 18 CNC vezérlőcsalád 60 vezérlőtípusával, 115 kezelőpanellel ismerkedhetnek a diákok. A 3D-s 4 tengelyes szoftver oktatásra és vizsgáztatásra is használható. A rendszer egyetemi oktatókkal, a gyártók igényeinek megfelelően lett kialakítva, hogy a legelterjedtebb vezérlők használatának elsajátítása egyszerűbb legyen.

Idén is számos újdonsággal készültek a látogatóknak, a standnál egy Colchester eszterga család is látható volt, mivel idéntől a Colchester gépek értékesítését is a TST Machine látja el. A 130 éves múlttal rendelkező vállalat kiváló minőségű megoldásainak forgalmazása mellet a karbantartást és üzembe helyezést is ellátják.

A vállalat emellett áttért az egyéni megrendelésre készült speciális CNC megmunkáló központok építésére is. Az eddig megrendelt legnagyobb gépet Tatabányán helyezik üzembe. Az általuk készített horizontális megmunkáló központ 2000 mm-es Y lökettel és 2500 mm-es X lökettel, valamint Siemens vezérléssel rendelkezik.

2015_05_12-15_Mach-Tech_TST_03A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek folyamatos továbbképzésével garantálják a megfelelő szakmai tudást. Ennek köszönhetően Magyarországon több mint 1200 vállalkozást tudhatnak ügyfeleik között. A teljes körű ügyféltámogatás teszi lehetővé, hogy ügyfeleik számára személyre szabott megoldásokat, hosszú élettartamú, kiváló teljesítményű gépeket biztosítsanak. A Magyarországon általuk képviselt ügyfeleik száma folyamatosan nő, emellett a portfóliójuk bővítésének köszönhetően egyre több felújítási, gépépítési megrendelés érkezik.

[nggallery id=220]

További információ:

A TST Machine Kft. és a CNC EDU Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]