Cad-Cam Solutions szakmai nap – TopSolid 7.9 konferencia

A TopSolid a tudásalapú, integrált mérnöki tervező és megmunkálástervező (CAD/CAM) szoftverek elitjéhez tartozik. Magyarországi felhasználói köre már 10 éve folyamatosan bővül: globális gyártók éppen úgy megbíznak a TopSolid tudásában és képességeiben,mint azok a magyar üzemek, amelyek közül sokan éppen e szoftver révén lettek igazán ütőképesek, és válhattak itthon, vagy akár Európa-szerte is elismert beszállítóvá.

LogoTopSolid_sm_cikk

 

HASZNOS TUDÁS – SZAKMAI KAPCSOLATÉPÍTÉS

A hivatalos hazai forgalmazó, a CAD-CAM SOLUTIONS Kft. meghívja Önt
„TopSolid 7.9 – az új verzió még többre képes”
című szakmai napjára, amely keretében a szoftver legújabb kiadásának képességeit és előnyeit mutatja be.

cncmedia_orangehr

Helyszín: Velence, Velence Resort&Spa **** Superior
H-2481 Velence, Béke u.
Időpont: 2015. JÚNIUS 17.  9:00-16:00

cncmedia_orangehr

Az eseményen a TopSolidot már alkalmazók és a rendszert még nem használók egyaránt megismerhetik a teljesen magyar nyelvű felhasználói felületű, valamint magyar oktatói anyagokkal és „súgóval” (HELP) kiegészített 7-es verzió képességeit, így például az alkatrésztervezés, az összeállítások kezelése területén bevezetett újdonságokat. Szó lesz a szoftver CAD funkciójának tervezési célú megoldásairól, a 3–5 tengelyes megmunkálás területén pedig a bonyolult alkatrészek marásának hatékony CAM programozási technikáira is kitérünk. A TopSolid 7 már teljes értékű PDM (Product Data Management) rendszer, vagyis a tervezői és megmunkálás-tervezői funkciókon túl képes menedzselni egy termék előállításának komplex folyamatát, így a kisebb és közepes méretű vállalkozások számára ERP rendszerként is alkalmazható. A szakmai napon munkatársaink bemutatják a szerver-alapú munkamegosztás, illetve felhasználók közötti munkakiosztás lehetőségeit. Szemléltetjük, hogy a rendezett adatállományok hatékony létrehozása, illetve
kezelése, és általában a közös adatbázis jelentette munka milyen előnyökkel járhat.

SZKENNELJEN 3D-BEN!
A konferencia keretében egy belépő szintű 3D szkennert sorsolunk ki azon résztvevők
között, akik 2014. vagy 2015. során már frissítettek TOPSOLID LICENCÜKET, vagy akik a
frissítés folyamatát elindították.

A SZAKMAI NAP ELOADÓ PARTNEREI

Meghívásunkra a prémium szegmensbe sorolt japán szerszámgépgyártó MAZAK, valamint a – többek között – magas minőségű forgácsolószerszámokat gyártó, szintén japán TUNGALOY egy-egy szakembere vendégelőadóként vesz részt az eseményen. A MAZAK munkatársa a gyártó újdonságait és a megmunkálóközpontok fejlesztési trendjeit mutatja be.
A TUNGALOY képviselője a korszerű szerszámok és szerszámozási megoldások előnyeire hívja fel a figyelmet. Egy székesfehérvári
műszaki szakközépiskola tanára pedig elmondja: tapasztalatai szerint milyen segítséget jelent egy testmodell-alapú CAD/CAM szoftver alkalmazása a középfokú oktatásban.

cncmedia_orangehr

A szakmai napon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2015. június 12.

cncmedia_orangehr

[gravityform id=”37″ title=”true” description=”false”]

A regisztrációval és a szakmai nap részleteivel kapcsolatban keresse bizalommal kollégánkat:

Grabeczné Erdélyesi Eszter
+36 20 278 8088
info@cadcamsolutions.hu
www.cadcamsolutions.hu

További információ:

CAD-CAM Solutions Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]