A Mach-Tech 2015 kiállításon megismerhettük az Optimum Hungária Kft. széles kínálatát

Az Optimum Hungária Kft. már 12 éve van jelen a magyar piacon. A cég a német Optimum-Maschinen által gyártott szerszámgépek forgalmazását, valamint az értékesített gépek karbantartását és szervizelését végzi.

2015_05_12-15_Mach-Tech_Optimum_07Nagyon sikeresnek ítélem az idei kiállítást, rengeteg érdeklődő látogatott el a standunkra, ahol élőben is megismerhették az Optimum szerszámgépek képességeit.” – mondta Werderitsch Gábor, a cég ügyvezetője, akit az idei MACH-TECH 2015 kiállításon kérdeztük tapasztalatairól. A rendezvény ideje alatt számos gépet nézhettek meg testközelből az érdeklődők, melyekről Werderitsch Gábor kiemelte, hogy a német anyavállalatnak köszönhetően magas minőségi előírások mellet készülnek, így garantál a precíz működés és a hosszú élettartam. A termékpaletta folyamatos bővítése és a rengeteg fejlesztés teszi lehetővé, hogy az Optimum márka évről évre egyre sikeresebb lehessen az európai és a magyarországi fémmegmunkáló piacon.

Gépeik pontosan azoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak az igényeit elégítik ki, akik a most induló pályázati szezonban nagy mértékű támogatásra számíthatnak eszközbeszerzési fejlesztéseikhez. Ennek megfelelően szerszámgépeik mellé olyan folyamatosan bővülő szolgáltatáscsomagot is kínálnak ügyfeleiknek, ami egyértelművé teszi a megrendelők számára, hogy az Optimum a megfelelő választás.

A hazai piac fellendülésének köszönhetően növekvő igények kielégítésére az idei terveik között szerepel a szerviz szolgáltatások fejlesztése is. Céljuk az, hogy ne csak a gépek kereskedelmét, azok szervizelését, hanem például bemérést és egyéb szolgáltatásokat biztosítsanak ügyfeleik számára. Az Optimum Hungária akár a németországi központból is rendkívül gyorsan, 2-4 hét alatt tudja szállítani a megrendelt gépeket.

[nggallery id=214]

További információ:

Az Optimum Hungária Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]