Zeiss Ipari Méréstechnika a Mach-tech-en!

Látogasson el standunkra az Ipar Napjai – MachTech kiállításon és ismerje meg a Carl Zeiss Ipari Méréstechnika legújabb innovatív fejlesztéseit. Adja le a mellékelt kupont és ezzel váljon esélyessé egy Carl Zeiss távcső megnyerésére.

zeiss_kupon_3

A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén megrendezésre kerülő ipari szakkiállítás talán a legjelentősebb Magyarországon ezen a területen.

A vásár kétévente kerül megrendezésre, 2013-ban a HUNGEXPO területén, a MachTech rendezvény keretén belül, az  A és G pavilonban közel nettó 13.000 m ²-en 15 ország 358 kiállítója vonultatta fel termékeit és szolgáltatásait, amely összesen 14.000 látogatót vonzott a világ minden tájáról.

Cégünk hagyományosan résztvevője a MachTech kiállításnak. 2013-hoz hasonlóan, idén is a minőségbiztosítás csúcstechnológiáját mutatjuk be látogatóinknak.

Többek között a Zeiss IMT továbbfejlesztett koordináta mérőgépeit és az Accretech körkörösség és kontúr-felületi érdesség mérőgépeit is láthatja működés közben 80 m ²-es standunkon.

Idén különösen megéri ellátogatni a Zeiss IMT standjára, mert a fenti kupon, és egy névjegy leadásával egy gyors regisztráció után bekerül neve a sorsoláson résztvevők közé, ahol a nyeremény egy Carl Zeiss 8 x 20 T* Conquest Compact típusú távcső, amit pénteken május 15-én 12:00-kor sorsolunk ki standunkon a regisztráltak között (A sorsoláson való részvételnek nem feltétele a jelenlét a sorsolás időpontjában).

cncmedia_orangehr

Kupon letöltése .pdf formátumban

cncmedia_orangehr

Forrás Zeiss

További információ:

A Carl Zeiss IMT GmbH Magyarországi Fióktelepe hivatalos honlapján.