Számos újdonsággal készül a Büll & Strunz a Mach-Tech 2015-re

A Büll & Strunz Kft. minden érdeklődőt szeretettel vár a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban a 2015. május 12-15. között megrendezésre kerülő Mach-Tech kiállításra. Az ’A’ pavilon 103E standon megtekinthető lesz a polimerbeton gépágyas Emcomill 1200 típusú megmunkáló központ Marposs mérőrendszerrel, illetve az EMCO Concept Turn 260 ipari-oktató CNC szerszámgép. További újdonságként az érdeklődők megismerkedhetnek majd a Horst Witte vákuumos megfogórendszerével, és a jól bevált Alufix moduláris rögzítőelemekkel is.

EMCOMILL 1200

emco_ipar_1Az EMCOMILL 1200 egy mozgó állványos, háromtengelyes gép, ami azt jelenti, hogy az asztal teljesen rögzített, és az X, Y, Z tengelyek mind az állványon kerültek elhelyezésre. A gép mozgástartománya az X tengely mentén 1200 mm, az Y tengely mentén 600 mm, míg a Z tengely mentén 500 mm. A gyártás során a gépágy hegesztett acélvázas szerkezetét polimerbetonnal töltik ki, ennek köszönhetően a gép súlya meghaladja a 10 tonnát. Ez a teljesen fix asztallal ötvözve megfelelő stabilitást és rezgéscsillapítást biztosít bármilyen megmunkálás során. A szerszámgéphez két orsóváltozat érhető el: egy 15 kW-os, 100 Nm nyomaték leadására képes mechanikus direkt hajtású kialakítás, maximális 10.000-es fordulatszámmal, és egy 20 kW-os, 100 Nm-es motororsó, maximálisan 15.000-es fordulatszámig. Az alapgép hossza 3370mm, szélessége 2950mm, magassága 3000mm.

EMCO Concept Turn 260

emco_ipar_2Az EMCO új Concept Turn 260 ipari-oktató cnc szerszámgép több szempontból is nagy újítást jelent elődjéhez, a Concept Turn 250-hez képest. A két gép közti legfontosabb különbségek egyike a Sinamics hajtás, a másik pedig a továbbfejlesztett Axis Controller profinet rendszeren keresztül történő kommunikációja, melyet jelentős előrelépésnek tekintenek.
A 260-as modell új dizájnja, módosított adatbeviteli rendszere valóban újdonság a kategóriában és az EMCO jól ismert oktatási koncepciójában. A gép 21,5”-os érintőképernyője teljes mértékben helyettesíti a korábban használt billentyűzet modulokat, mivel a program mindig az adott vezérlőnek megfelelő felületet jeleníti meg. Így például, ha a felhasználó Siemens Operate-ről vált FANUC 31i-re, nem szükséges a modulok manuális cseréje, mindössze néhány érintéssel megjeleníthető a kívánt kezelőfelület.

cncmedia_orangehr

A Mach-Tech 2015 kiállításra ingyenes belépőjegyek az alábbi linken keresztül igényelhetőek:

Ingyenes belépőjegyért kattintson ide!

A sikeres regisztrációt követően egy PDF dokumentumot fog kapni, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Ezt kinyomtatva magával kell hoznia és annak bemutatásával – a pénztárban való sorbanállás nélkül – azonnal be tud lépni a rendezvény területére.

cncmedia_orangehr

 

További információ:

A Büll & Strunz Kft. honlapján

Megosztás
[
    ]