XTS – innovatív megoldás rugalmas gyártáshoz

A Beckhoff Automation Kft. szeretettel meghívja Önt és munkatársait a 2015. május 12-15. között megrendezett, Magyarország legjelentősebb ipari kiállítási-csokrát képező Ipar Napjai kiállításra.

A Beckhoff standjára látogatók megismerhetik a Beckhoff teljes termékpalettáját, a PC- és EtherCAT alapú automatizálási megoldások legújabb fejlesztéseit, beleértve a mozgásvezérlés területén áttörést jelentő XTS (eXtended Transport System) lineáris szállítórendszert, amely az IPAR NAPJAI – MACH-TECH 2015 kiállítás Nagydíj Pályázatán KÜLÖNDÍJ elismerésben részesült. A díjátadásra 2015. Május 12-én kerül sor a ”G” pavilon Fórumszínpadán a rendezvény ünnepélyes megnyitóján, amelyre szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Beckhoff_xts_mach-tech

A standon látható bemutatóalkalmazást az ipari automatizálással, mérnöki megoldásokkal és innovációs fejlesztésekkel foglalkozó evopro csoport fejlesztette. Az alkalmazás szemlélteti azt, hogy a Beckhoff technológia segítségével hogyan integrálható egyetlen, rendkívül rugalmas automatizált rendszerbe egy teljes termelési folyamat. Az XTS lineáris szállítórendszer mellett, az érdeklődők megtekinthetik a SCHUNK megfogóval ellátott KUKA KR Agilus sixx robotot is, melynek vezérlését egy KR C4 compact vezérlőszekrény látja el.

Oldalunkon többször foglalkoztunk már a Beckhoff – evopro közös fejlesztéséről. Az alábbi cikkekben bővebb információt kaphatnak a rendszerről:

cncmedia_orangehr

A rendezvényt színesítő, termékgyártási folyamatot szemléltető APPLICATION ZONE-ban is betekintést nyerhetnek a Beckhoff legújabb automatizálási megoldásaiba, a FÓRUMSZÍNPADON pedig az érdeklődők előadást hallhatnak az Ipar 4.0 alapvető funkcióinak és szolgáltatásainak megvalósításához szükséges technológiákról.

Előadás címe: BECKHOFF: több mint automatizálás

Előadás időpontja: 2015. május 14. 13:30-14:00

A rendezvény egyben nagyszerű lehetőség arra is, hogy személyesen is találkozzon a Beckhoff Automation magyarországi csapatának tagjaival.
Igényeljen ingyenes belépőjegyet a Beckhoff-tól
  • Standszám: A pavilon, 303A stand
  • Application Zone: G pavilon, 17. állomás

Beckhoff_map_2

 

További információ

Beckhoff Atomation Kft. honlapján

Megosztás
[
    ]