Megjelent az új AutoCAD 2016

Tervezzen meg minden részletet nagy vizuális pontossággal!

Az Autodesk bejelentette a világvezető számítógépes tervezési (CAD) alkalmazás legújabb kiadásának, az AutoCAD 2016 szoftver megjelenését.

A 2016-os kiadás számtalan új szolgáltatást kínál, amelyek felgyorsítják a 2D és 3D tervezést, a dokumentációt, valamint az együttműködés folyamatát, miközben tovább fokozzák azt az élményt, hogy bármilyen elképzelhető alakzat elkészíthető a képernyőn. Ráadásul a felhasználók magabiztosan oszthatják meg tervadataikat a TrustedDWG™ technológia használatával, amely a tervadatok megosztására és átadására szolgáló eredeti és legpontosabb megoldás.

Amy Bunszel, az Autodesk AutoCAD termékekért felelős alelnöke így foglalja össze: „Az AutoCAD 2016 felgyorsítja a részletrajzolási és a dokumentációs feladatokat, miközben a lenyűgöző vizuális fejlesztések a terv minden részletének soha nem látott átláthatóságot és mélységet biztosítanak. Ügyfeleink értékelni fogják a termelékenység javítását célzó újításokat, például a továbbfejlesztett PDF-kimenetet és a szorosabb koordinációt az épületinformáció-modellezéssel (BIM).”

[youtube]kbug_aSH3-0[/youtube]

Dr. Santi Maggio Savasta, M.Arch, Ph.D., a Santi Maggio Savasta Architect vezető építésze szerint: „A fejlesztések egy teljesen új szintre emelték a terméket. A méretezés és a szövegszerkesztés fejlesztései, nem is beszélve a rajzi segédeszközökkel kapcsolatos újítások egész skálájáról, hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesznek lehetővé, valamint valós idejű előnézetet biztosítanak, így a felhasználó azonnal láthatja, hogy mit csinál.”

Továbbfejlesztett vizuális CAD-élmény

Az AutoCAD 2016 rajzvászonnal kapcsolatos fejlesztései hihetetlen mértékben javítják a képernyőn megjelenő vizuális pontosságot. A jobb olvashatóság és a nagyobb részletesség eléréshez a töredezett vonalszakaszok helyét sima görbék és ívek veszik át. Az AutoCAD a legújabb grafikai hardverek minden előnyét kihasználja a gazdagabb és mégis gyorsabb vizuális élmény érdekében. A felhasználók jobban meg tudják jósolni a műveletek eredményét, így minimálisra csökkenthető a bővített parancselőnézettel rendelkező „vissza” parancs használata. További fejlesztések:

  • Az AutoCAD 2016 továbbfejlesztett kimeneti PDF-fájlokat kínál, amelyek a látványhűség megtartása mellett is jelentősen kisebbek. A PDF-fájlok teljes mértékben kereshetők, megőrzik a hivatkozásokat, és gyorsabban csatolhatók a rajzokhoz.
  • A továbbfejlesztett intelligens méretezés a kiválasztott objektumok típusának megfelelő méretezéseket hoz létre, így egyszerűbbé teszi a méretek pontos számítását a rajzolási kontextus alapján.

Az AutoCAD 2016 valóságfeldolgozással és BIM-koordinációval bővített új eszközei segítségével a felhasználók jelentősen növelhetik hatékonyságukat és termelékenységüket, így gyorsabbá és pontosabbá tehetik a tervezést és a dokumentálást.

Az AutoCAD 2016-os termékek azonnal elérhetők, az elérhetőség országonként változik. Több vásárlási lehetőség érhető el. A felhasználók választhatják az állandó licenc lehetőséget Maintenance Subscription szoftverkövetéssel vagy anélkül, illetve Desktop Subscription szoftverkövetést havi, negyedéves vagy éves használatalapú fizetési lehetőséggel. A rugalmas licenckezelésen túl a Desktop Subscription hozzáférést nyújt a legújabb frissítésekhez és kiadásokhoz, valamint közvetlen technikai támogatást és a fórumokon elsődleges támogatást biztosítanak a felhasználók számára.

Az autodeskforum.hu oldalon részletesen is megismerkedhet az újdonságokkal, az ingyenes 30 napos próba verzió pedig innen tölthető le.

Forrás autodeskforum.hu

Megosztás
[
    ]