Két hét múlva kezdődik az FPT házi kiállítása!

Két hét és megkezdődik az FPT házi kiállítása az olaszországi Velence melletti Santa Maria di Sala-ban található gyárában! A nyílt napokra április 16. és 18. között kerül sor.

Az igazán nagy méretű fúró- és maróberendezések, valamint karusszel esztergák piacvezető gyártója a kiállítás ideje alatt be fogja mutatni innovatív gyártástechnológiájukat és elsődleges megoldásaikat a gép felállítása és üzembe helyezése terén, továbbá a kifinomult munkadarabok mechanikus megmunkálását. A nyílt napok során a látogatók megismerhetik az FPT logisztikai rendszerét, továbbá a vevőszolgálati és pótalkatrész beszerző részlegük szervezetét.

FPT Ronin

FPT Ronin

cncmedia_orangehr

“Megoldásaink széles körét mutatjuk be: a nagy forgácsteljesítményű megmunkálásoktól kezdve a nagy sebességű (HSM) marásig, miközben a hangsúlyt olyan iparágakra helyezzük, mint az energiatermelés, repülőgépipar és a komplex szerszámgyártás. Célunk, hogy nemzetközi szintű találkozót valósítsunk meg, ahol a résztvevők megismerhetik a fúrás, a marás és az esztergálás legújabb fejlesztéseit. Várjuk vendégeinket április 16-tól 18-ig, hogy megoszthassuk egymással tapasztalatainkat egy konstruktív jövő érdekében.”

Gabriele Piccolo, az FPT Industrie Group S.p.A. elnöke

cncmedia_orangehr

Élő bemutatók során megismerhetőek lesznek 2015 újdonságai, a CASTEL TERUS 180, a DINOX 350 IAT, a DINOX 220 IAT, és a RONIN EVO, melyek az FPT kifejezetten nagy méretű munkadarabok pontos megmunkálására alkalmas szerszámgépei. Bemutatják innovatív dözshegesztési eljárásaikat és az FPT FAST MILL gyors befogó és munkadarab rögzítő rendszerét.

FPT Vertigo

FPT Vertigo

Amennyiben részt kívánnak venni a nyílt napon, töltse ki és
küldje el Thiery Tamás e-mail címére az alábbi jelentkezési lapot!
Jelentkezési lap

A nyílt napig, aki szeretne jobban megismerkedni az FPT vállalattal, illetve gépeikkel, azoknak ajánljuk két korábbi cikkünket! A Stefano Lenarduzzival készült interjúnkat ITT, a Dinomax gépbemutatót pedig EZEN a linken érhetik el!

FPT DinoMAX

FPT DinoMAX

További információ

A Tecno.Team honlapja
Az FPT honlapja

Kapcsolattartó

Thiery Tamás
Tel.: +36 30 946 7147
Email: thiery@t-email.hu