Ipar Napjai, Mach-Tech – Ahol ember és gép találkozik

2015. május 12-15., HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

cncmedia_orangehr

Az ingyenes belépőjegyhez kattintson ide!

cncmedia_orangehr

Világmárkákkal, multinacionális cégekkel, kis- és középvállalatok kínálatával vár minden érdeklődőt, mérnököt, szakembert az IPAR NAPJAI, MACH-TECH 2015. május közepén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A rendezvény különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, a meglévő kapcsolatok ápolására, a piaci trendek feltérképezésére, valamint olyan eseményekre, mint az Application Zone, ami igazi meglepetéseket tartogat a műszaki-mérnöki megoldások kedvelőinek, vagy a MACH-TECH – Techtogether verseny, ahol egyetemisták és főiskolások mérik össze tudásukat.

A kiállítás tematikája lefedi az ipari termelésben résztvevő ágazatok összességét.

ipar_napjai_2015

RÉSZTVEVŐK:

A kiállításon szinte minden ipari ágazat jelen lesz, a vállalatok átfogó képet mutatnak egy-egy szakterületről, és a lehető legrészletesebb információkat nyújtják a látogatók szakmai feladatainak megoldásához, miközben a társszakmák trendjeit is bemutatják.

Március közepéig összesen 12 országból jelentkeztek be a cégek a kiállításra, hogy bemutathassák az ipar különböző szektoraiban, többek között a gépgyártás, hegesztéstechnika, ipari elektronika, az automatizálás, a robotika, a szerszám- és alkatrészgyártás, beszállítóipar, fluidtechnika vagy a munkavédelem területén számottevő termékeiket, szolgáltatásaikat, újdonságaikat.

Az IPAR NAPJAI-n biztosan megjelenő világmárkák (a teljesség igénye nélkül): ABB Kft., Beckhoff Automation Kft., Carl Zeiss IMT Austria Magyarországi Fióktelep, Flexman Robotics Kft., KUKA Robotics Hungária Kft., Mitsubishi Electric Europe BV. Polish Branch, Omron Electronics Kft., Optimum Hungária Kft., Siemens Termelő, Szolgáltató és Kereskedelmi Zrt., Weidmüller Kereskedelmi Kft.

A folyamatosan frissülő kiállítói lista itt olvasható: http://iparnapjai.hu/hu/kiallitoi-lista

PROGRAMOK:

A széleskörű kiállítói kínálat mellett a Hungexpo Zrt. szakmai partnerei által szervezett előadások, konferenciák várják a szakembereket:

  • Az MTA hegesztési albizottságának ülése (szervező: MHtE)
  • Nemzetközi konferencia a vasúti járművekről (szervező: MHtE)
  • GTE szakmai konferencia
  • MAGEOSZ nap
  • ContiTech szakmai fórum
  • ISCAR napok

A konferenciák mellett megtekinthető lesz a nagydíjas termékek bemutatója, a Fórum Színpad programja, a kiállítói újdonság-bemutatók és a MACH-TECH Techtogether – egyetemisták, főiskolások versenye (pénteken) is.

APPLICATION ZONE:

„Az Ember és gép. Múlt, jelen… és a jövő” címmel idén is Application Zone! Az új koncepció alapján összeállított gyakorlati bemutatón látható lesz többek között: virtuális 3D képet megjelenítő tablet, biometrikus munkaidő-nyilvántartó rendszer, CNC oktató szoftver (3D-s szimulációval), egyedi robotprogramozás, fémet alkalmazó 3D nyomtató, közvetlenül (adatrögzítő) szoftverbe dolgozó mérési rendszer.

A kiállításra április elejétől előzetesen online regisztrálhatnak az érdeklődők, mely regisztrációval ingyen tekinthetik meg a rendezvényt.

cncmedia_orangehr

Az ingyenes belépőjegyhez kattintson ide!

cncmedia_orangehr

További információ:

Az Ipar Napjai 2015 honlapján.

Megosztás
[
    ]