Felkészítés és vizsga ingyen a MySolidworks.com-on keresztül!

A SOLIDWORKS egyedülálló akciójának keretében most először ingyenesen kínálja a Certified SOLIDWORKS Associate Certification (CSWA) megszerzéséhez szükséges felkészítő kurzus elvégzését, és egyszeri alkalommal magát a vizsgát is.

Ehhez mindössze egy regisztráció szükséges a My.SolidWorks.com oldalon. A 44 modulból álló online tanfolyam célja, hogy felkészítse Önt a sikeres CSWA vizsga megszerzésére. A kurzus április 30-ig ingyenesen elvégezhető a MySolidWorks CSWA Prep course page-en keresztül. Továbbá, a teljes kurzus hónap végéig történő sikeres elvégzése, feljogosít egy ingyenes CSWA vizsgára.

Mi szükséges az ingyenes vizsgához?

Ahhoz hogy megkapja a CSWA vizsga kódot:

  • Mind a 44 óra Státusza Teljesítve kell, hogy legyen
  • Az egyes órák után lévő teszteknél 80% vagy annál magasabb arányt kell elérni.

Ha egy adott hét péntekéig sikeresen befejezi a kurzust, a voucher a következő hét hétfőjén érkezik. Ha nem kapta meg a vouchert, kérjük írjon a következő emailcímre: certification@solidworks.com

Figyelem! Ez az ajánlat kizárólag egyszeri CSWA vizsgatételre vonatkozik. A vizsga sikertelensége esetén a későbbi újrapróbálkozások már nem ingyenesek.

****Győződjön meg arról, hogy a CSWA vizsga tanfolyamát hozzáadta a  MySolidWorks tanulmányaihoz MySolidWorks>Training>My Learning Paths. ****

Hogyan teheti ezt meg?

  • Lépjen be a MySolidWorks-re
  • kattintson a Training>Catalog fülre

SOLIDWORKS_1

 

  • Ha a ‘Narrow By’ gomb alatt nem látja a ‘Learning Paths’ fület, a  ‘Type’ alatt, kattintson a ‘Clear All’ -ra és állítsa át a szűrőket.

SOLIDWORKS_2

 

  • Miután a ‘Learning Paths’ alatt megtalálta ‘CSWA Exam Prep Course’-t, kattintson az +ADD gombra.

SOLIDWORKS_3

 

  • Ha minden lépést a leírás szerint végzett, a tanfolyam láthatóvá vált a Training>My Learning Paths menü alatt

SOLIDWORKS_4

Forrás: EuroSolid

További információ:

Az EuroSolid hivatalos honlapján. 

Megosztás
[
    ]