Az új EZset gépekkel gyerekjáték a szerszámbemérés

Az EZset szerszámbemérőkkel jelentős mennyiségű időt és pénzt takaríthatunk meg. A sorozat tagjai lehetővé teszik, hogy a szerszámok bemérését és a beállításokat úgy végezzük el, hogy közben a szerszámgépen zavartalanul folyhat a gyártás. Ennek köszönhetően pontosan bemért szerszámokkal és ebből adódóan hosszú szerszám élettartamokkal dolgozhatunk, maximális gépkihasználtság mellett.  A EZset csúcskategóriás gépek könnyű kezelhetőségük és alacsony áruk miatt gyorsan megtérülő befektetést jelentenek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9cVLbKPkHNk[/youtube]

A legfejlettebb képfeldolgozó technológiákat alkalmazó gép kezelése könnyen tanulható, így az előképzettség nem feltétele a hatékonyság növelésének. Az olyan minőségi márkás elemek, mint a Bosch által gyártott pneumatikus alkatrészek, a THK megvezetések és a Heidenhain mérőlécek biztosítják a gépek pontosságát és a karbantartásmentes üzemeltetést. A mérések pontosságát az SK 50 szerszámbefogó nagy precizitása garantálja. A gépeket automata élfelismerő rendszerrel szerelték fel, így nem szükséges az emberi szem pontosságára hagyatkozni a bemérési folyamatok során.

A verhetetlen ár/érték arány és a kiváló hatékonyság teszi tökéletes megoldássá az EZset gépeket minden szerszámbemérési feladatra.

Az EZset szerszámbemérő sorozat tagjai:

EZ-GO EZ-C1 EZ-C2
EZgo EZset1 EZset2
Könnyedén végezhetünk pontos méréseket a belépő kategóriás géppel, melyet szerszámhossz, átmérő, radiális és axiális ütés mérésére is használhatunk. Középkategóriás gép, mellyel hossz, átmérő, sugár, szög mérését, élek állapotának felmérését végezhetjük, a radiális és axiális ütés automatikus mérése mellett. A sorozat egyik vezető kategóriás gépe, nagyobb érintőképernyővel, saját szerszámadatbázissal. Szerszámok hosszának, átmérőjének, axiális, radiális ütésének mérésére. A mérési adatokat közvetlenül a CNC géphez tudja továbbítani.

 

Forrás: EZset

További információ:

Az EZset hivatalos honlapján.

Az EZset szerszámbemérők hivatalos hazai forgalmazója a Laurex Méréstechnika Kft.