A világ első egere CAD területre fejlesztve

A 3Dconnexion termékei nagy mértékben segítik a CAD mérnökök munkáját, rengeteg termék közül válogathatnak a 3D egerek között. Az ergonomikus kialakítás és magas fokú pontosság megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését. A 3D téregereken túl most egy “hagyományos” tervezői egérrel léptek piacra. Az új CADmouse egy olyan egér, melynek tervezést segítő funkcióit CAD mérnökök alakították ki kifejezetten CAD mérnököknek. A vállalat legújabb terméke kompatibilis a programozható SpceMouse 3D egérrel is.

Az egér tervezése során a tervezési feladatoknál általában előforduló nehézségeket vették figyelembe, így a végeredmény egy tökéletes CAD mérnöki eszköz lett. Az egér kialakítása ugyan hasonlít egy hagyományos társáéhoz, azonban a tervezést könnyítő gyors gombok és funkciók teszik különlegessé ezt az eszközt.

QuickZoom gombok

A hüvelykujjnál elhelyezett két gomb segítségével egyetlen kattintásunkba kerül a modell nagyítása vagy kicsinyítése. Ezt a funkciót a tervezési mechanizmus gyorsítására, dinamikusabbá tételére fejlesztették ki.

CADmouse_Zoom

Intelligens görgő

A görgő által kínált gyors görgetési és SmartScroll lehetőségek egyedülálló élményt nyújtanak a tervezés során

Ergonomikus dizájn

Egy CAD mérnök egész napos munkája során akár több ezer métert is megtehet egerével. Ha mindezt egy kényelmetlen kialakítású, esetleg rosszul tervezett, ezért nagy ellenállással mozgatható egérrel teszi, az nagy mértékben nehezítheti a mérnök munkáját. A 3Dconnexion egerének tervezése során azonban gondosan odafigyeltek minden apró részletre. Számításba vették az egér anyagának, geometriájának súrlódásra tett hatásait, hogy végül egy megfelelően kialakított teflon talppal kiküszöböljenek minden egérmozgatást nehezítő tényezőt.

CADmouse_ergonomic

Kedvenc parancsaink egyetlen kattintásra

A görgő mögött elhelyezett középső egérgomb segítségével egy környezetfüggő menü hívható elő, melyben a leggyakrabban használt parancsok érhetők el.

Mérnöki pontosság

A fejlett lézeres érzékelőnek köszönhetően a kurzort mérnöki pontossággal kezelhetjük, a 8200 dpi-s, 1 ms-os frissítési sebességnek köszönhetően.

CADmouse Pad

A CADmouse tökéletes használatát a speciálisan erre a célra tervezett CADmouse Pad segíti, melynek kiváló minőségű mikrotexturált bevonata garantálja a gyors és pontos mozgatást.

Az egér április második felétől lesz elérhető hazánkban.
A Cad-Terv webshopjában meg is lehet rendelni, illetve itt találhatók az árra vonatkozó információk is!

Forrás:3Dconnexion

További információ:

A 3Dconnexion hivatalos honlapján.

A 3Dconnexion magyarországi forgalmazója, a CAD-Terv Kft. honlapján.

Megosztás
[
    ]