Visszatekintés a 2014-es DMG MORI budapesti Nyílt Napokra

A tavalyi év utolsó hónapjai igencsak eseménydúsak voltak a hazai szerszámgépipar területén. Most egyik utolsó adósságunkként a DMG MORI budapesti Open House rendezvényére tekintünk vissza egy videós összefoglaló formájában.

A rendezvény négy napja során rengeteg érdeklődő látogatott el a DMG MORI hazai kiállítótermébe, ami nem is csoda, hiszen több csúcstechnológiás szerszámgép és az innovatív CELOS kezelőfelület is kiállításra került. Magyarországi premierként a résztvevők az új Sprint 20|5 esztergával is megismerkedhettek, amely SWISSTYPEkit opciójával rövid és hosszesztergálásra is lehetőséget ad egyetlen szerszámgépen.

Az kiállított szerszámgépeket, köztük az ecoTurn széria legújabb tagját, az ecoTurn 450 univerzális esztergát, valamint a DMG MORI egyik legvonzóbb és legjobb árú belépő osztályú UNO 20|40 szerszámbemérőjét szakmai előadások keretében, közelebbről is szemügyre vehettük. A nap hátralévő részében pedig kötetlen beszélgetés formájában mindenki választ kaphatott az esetlegesen felmerülő kérdéseire.

További információ

DMG/Mori Seiki Hungary Kft. honlapja

A DMG / Mori Seiki Hungary Kft. kapcsolattartója:
Bartha-Biró Barna
Tel.: +36-1-371-2450
Fax: +36-1-371-2451
Mobil: +36-30-894-5898
E-Mail: barna.bartha-biro@dmgmori.com