Professzionális megmunkálás a Deszán Kft-nél

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk a Deszán Kft. tevékenységeiről, átfogóan írtunk a cég gyártási folyamatairól, termékeiről. Most egy rövid videós cikk keretein belül a cég megmunkálási folyamatait szeretnénk bemutatni.

A Deszán Kft. 2010-ben célzott géppark bővítésbe kezdett, így mára a cipőipari cél- és formaszerszámok gyártását is teljes körűen el tudja látni. Technológiáik között megtalálható az alumíniumöntés, a 3- és 5-tengelyes marás, az esztergálás, a tömbszikra forgácsolás, a mikromegmunkálás, a kovácsolás és a köszörülés.

A talpszerszámok magas minőségének biztosítása érdekében a Deszán Kft. egy saját fröccsöntő gépre is beruházott 2013-ban. Ezzel ma már lehetőség nyílik a saját szerszámaik tesztelésére, illetve a saját és az ügyfelek szerszámaival történő kis- és közepes sorozatú cipőtalp fröccsöntésre.

deszan_4

Megmunkálási műveleteik között találkozhatunk teflon orr- és sarokfoglaló szerszámok gyártásával, amik a kaptafára történő pontos felsőrész illesztést segítik elő. Ezeken felül számos jelölő sablont illetve etalon sablont is gyártanak. A szabászkések mellett ez az egyik legfontosabb tevékenységük, és természetesen a megmunkálás tökéletességére itt is nagy hangsúlyt fektetnek.

deszan_3

Cipőgyártó, autóipari és bőrdíszműves ügyfeleik számára a termékeiken történő logók és egyéb jelzések elhelyezését márkázó klisék tervezésével és gyártásával teszik lehetővé. A gyakran kis méretű, bonyolult geometriákat rendkívüli pontossággal, részletességgel képesek kidolgozni egy erre a célra kialakított, speciális marógépen.

A vállalat gyártmányfejlesztési és mintagyártási folyamatainál nagy segítséget jelent az LC 2400 Zünd bőrvágó gép is, ami 2400 x 1000 mm-es vágófelülettel rendelkezik. Ez a gép használható olyan esetekben is, amikor kis szériás gyártásról van szó, így egy szabászkés legyártása nem lenne költséghatékony.

Forrás: Deszán Kft.

További információ:

A Deszán Kft. hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]