Hatékony termékdokumentáció készítés QUADRISPACE szoftverekkel

quadrispace_1 A QuadriSpace™ bejelentette a Pages3D™ 2014, a Publisher3D™ 2014 és a Document3D™ Suite 2014 szoftvercsaládok megjelenését. A felfrissített verzió teljes 64 bites támogatottságot kapott, jobban segítve így a felhasználót a nagyméretű 3D-s CAD fájlok kezelése közben. A másik jelentős fejlesztés, hogy az új verzió natív olvassa a Solid Edge fájlokat.

Természetesen ezen új lehetőségek mellett továbbra is felhasználhatóak a SolidWorks, Autodesk Inventor, Creo, Pro/E, Rhino, SketchUp, modelljei, valamint a szélesebb körben használt és ismert fájlformátumok, mint a DWF, a STEP és az IGES.

A QUADRISPACE termék és felhő alapú szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára a gyors:

Technikai dokumentáció készítését utasításokhoz, katalógusokhoz és egyéb anyagokhoz
 Technikai illusztrációk publikálást és azok tartalmának megosztását
 Opcionálisan, online megosztható tartalmakat és felhő alapú csoportos együttműködést

quadrispace_2

A Quadrispace vezető termékében, a Pages3D-ben lehetőség nyílik komplex dokumentumok létrehozására közvetlenül a 3D-s modellekből, valamint egyedi módon biztosítja a nyomtatott vagy interaktív anyagok készítését a 3D-s adatokat felhasználva egy szabadalmaztatott technológián keresztül. A Pages3D szoftverben a felhasználó egyszerűen eldöntheti, hogy a rendelkezésre álló 3D-s adatállományból munkautasítást, alkatrészkatalógust vagy kézikönyvet szeretne készíteni. A dokumentumok felhasználhatóak 3D PDF-ként, vagy megoszthatók a Reader3D-ben. Az interaktív dokumentumok „könnyített” 3D-s adatokat tartalmaznak, ami nagy előny az eredeti 3D-s CAD adatokhoz képest.

A Publisher3D-ben a 3D-s modellekből szerelési utasítástinteraktív alkatrészkatalógust és más felhasználói igényen alapuló tartalmakat készíthet a felhasználó. A szerkesztő számára nagy előny, hogy a Publisher3D támogatja a magyarázó szövegek létrehozását, a 3D-s illusztrációkat, a lépésről-lépésre történő folyamatleírásokat, valamint a robbantott nézeteket tételszámokkal és darabjegyzékkel. A Publisher3D segítségével a felhasználó olyan szabványos kimeneti formátumokat választhat, mint például a képek, videók vagy PDF-ek. Azonban lehetőség van a quadrispace_3létrehozott tartalmak közvetlen felhőbe való publikálására is a Share3D™ felhő alapú szolgáltatásnak és együttműködésnek köszönhetően.

A Share3D a QuadriSpace-nek egy új, felhő alapú megosztó technológiája és együttműködési szolgáltatása a natív alkalmazásokon keresztül iPad-re, iPhone-ra és PC-re. A 3D alapú tartalmak, információk nem csupán modellek, hanem a 3D használata a felhő alapú technológiával lehetővé teszi, hogy az adatok elérhetőek legyenek a gyártás, a marketing, az értékesítés vagy szerviz számára.

A Share3D három projekt erejéig ingyenesen kipróbálható. Regisztráció itt készíthető a kipróbáláshoz.

Forrás: Enterprise Group

További információ:

A QuadriSpace hivatalos honlapján.

A QuadriSpace hivatalos hazai forgalmazója az Enterprise Group

Megosztás
[
    ]