Autodesk Inventor HSM 2015

Az Autodesk Inventor HSM integrált CAM megoldást kínál az Inventor szoftverhez. Az Inventor HSM 2015 gépkezelőknek, tervezőknek és mérnököknek segít abban, hogy az Inventor-terveket megmunkált alkatrészekké alakítsák, mivel közvetlenül az Inventor programban készíthetik el a legjobb szerszámpályákat.

„A gépiparban kulcsfontosságú a minőség” – jegyzi meg Carl White, az Autodesk gépipari mérnöki megoldásokért felelős igazgatója. „Az Inventor HSM segítségével a felhasználók kiváló minőségű készre munkált alkatrészeket tervezhetnek, miközben értékes időt és erőforrásokat takarítanak meg.”

inventorhsm_1

 

inventor_hsm_2

Az Inventor HSM 2015 az Inventor 2015 szoftver teljes licencét is tartalmazza, ezzel teljes körű CAD/CAM-csomagot kínál az integrált „tervezéstől a gyártásig” terjedő megoldás élményével. Az Inventor HSM a következő funkciókkal rendelkezik:

  • rugalmas 2,5D, 3D, illetve 3+2 szerszámpályák és beállítások a lehető legjobb felületi minőség mellett,
  • a szimulációs eszközök segítségével a felhasználók ellenőrizhetik a megmunkálás folyamatát, mielőtt a CNC-program a gépen lefutna,
  • a nagymértékben testre szabható posztprocesszálás és egy hatékony CNC-szerkesztő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a programot a CNC-gépükre szabják.

Az Autodeesk Inventor HSM 2015 önálló termékként és Desktop Subscription keretében is beszerezhető.

Próbálja ki minden kötelezettség nélkül az Autodesk Inventor HSM megoldást. A 30 napos ingyenes próba verzió innen tölthető le.

Forrás autodeskforum

További információ:

Az autodeskforum közösségi portálon.

Az Autodesk hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]