Asprova magyarországi ősbemutató

AsprovaBemutatoBanner_cikkbe

A graphIT Kft. tisztelettel meghívja Önt és kollégáit az Asprova termelésütemező rendszer magyarországi ősbemutatójára 2015. április 8-án. A rendezvényen, melynek házigazdája a graphIT Kft., a szakmai színvonalat szakembereik mellett a LeanCenter – a lean szakma kompetencia központja biztosítja, akik megosztják ipari tapasztalataikat a lean gyártással, termeléstervezéssel kapcsolatosan.

Miért érdemes eljönnie?

A termelés tervezése, a termelésütemezés és a termelésirányítás kulcsfontosságú minden cég számára, hogy a megfelelő terméket a megfelelő határidőre el tudja készíteni, legyen szó egyedi, vagy sorozatgyártásról.

A termelésütemezéssel kapcsolatos jellemző problémák a következők:

  • A termelésütemezés Excel alapon történik, nehéz a módosítások átvezetése
  • A meglévő tervezési módszerről senki nem tudja, hogy milyen távol van az optimálistól
  • Nehéz a termeléstervezési peremfeltételek kezelése
  • Nehezen kombinálható a hosszú távú előrejelzés és a rövid távú operatív tervezés
  • Az azonnali rendelések beillesztése a termelési tervbe rossz minőségű, a többi rendelésre okozott hatások nem átláthatók
  • Hogyan lehet Lean a termeléstervezés

Amennyiben a fenti kérdések Önt/Önöket is foglalkoztatják, akkor várják Önöket az Asprova termelésütemezési szakmai napukra, amelyen konkrét példákon és esettanulmányokon keresztül ismerhetik meg a világ egyik vezető termeléstervező rendszerét.

A rendezvény időpontja: 2015. április 8.
Helyszín: Rubin Wellness & Conference Hotel (1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.)
A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni a www.asprova.hu/event címen lehet.

A rendezvény tervezett programja:

graphit_asprova_prog

Nagyobb méretért kattintson a képre!

cncmedia_orangehr

graphIT Kft. és Asprova

asprova_logo_sliderA graphIT Kft., mint Magyarország egyik legnagyobb CAD/CAM/PLM és Digitális gyártás piaci szereplője az ügyfelek visszajelzése alapján alakítja portfólióját, így segítve a cégeket, hogy ki tudják elégíteni az általuk szemben támasztott elvárásokat. Az elmúlt években egyre több ügyfelünknél tapasztaltuk, hogy gyártásuk megfelelő kihasználásához szükségük van egy termelésütemező szoftverre, melynek segítségével a már meglévő erőforrásaik optimális terheltségét tudják tervezni. Ennek eredményeként, 2014. őszén a Japán Asprova Corp. a graphIT Kft.-t választotta magyarországi partneréül, hogy az Asprova termelésütemező rendszerük magyarországi forgalmazását, implementálását és technikai támogatását ellássák.

Forrás:graphIT

 

További információ:

A graphIT Kft. honlapja.