SOLIDWORKS World 2015 élő közvetítések hétfőtől szerdáig

A SOLIDWORKS World az egyik legnagyobb 3D tervezéssel foglalkozó rendezvény, amit a hagyományokhoz hűen, minden évben megrendeznek az Egyesült Államokban. Ennek során a résztvevők megismerkedhetnek a Dassault Systems legújabb megoldásaival, a már meglévő szoftverek új fejlesztéseivel, más felhasználók sikertörténeteivel és számos egyéb 3D tervezéssel kapcsolatos témakörrel.

Az idei évben azonban azok se maradnak le mindenről, akik nem tudnak semélyesen kiutazni a rendezvényre, mivel a SOLIDWORKS World 2015 plenáris előadásai élő stream-en is nyomon követhetők lesznek. Az online közvetítések teljesen ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

SOLIDWORKS World 2015 élő közvetítés

Az előadások témái és időpontjai

swworld_1A következő ipari forradalom: A 3D nyomtatás határainak kiterjesztése

Időpont: Február 9, hétfő 16:30-18:00 (GMT+1)
Előadó: Bre Pettis, a MakerBot korábbi ügyvezetője, a Bold Machines jelenlegi vezető fejlesztője. Az egyik legelismertebb szakember a 3D nyomtatás témakörében.

swworld_2Hogyan fogja a technológia megváltoztatni az életünket

Időpont: február 10, kedd 16:30-18:00 (GMT+1)
Előadó: Michio Kaku, elméleti fizikus, író és professzor. Kaku rendszeres műsorvezetőnek számít a Discoverry Channel tv csatornán, és saját tudományos rádió műsort is vezet Science Fantastic címmel.

swworld_3Az öt érzékszerv számára tervezni

Időpont: február 11, szerda 16:30-18:00 (GMT+1)
Előadó: Jinsop Lee, ipari formatervező és Chief Globalization Officer a Linno-nál.

 

További információ:

A SOLIDWORKS World hivatalos weblapján.

A SOLIDWORKS hazai forgalmazója az EuroSolid Kft.