SOLIDWORKS WORLD 2015 – Az EuroSolid a legjobbak között

Idén közel 6000 szakmabeli és lelkes érdeklődő vett részt a SOLIDWORKS 2015 éves világtalálkozóján, amit február 8. és 11. között Phoenix-ben, Arizonában rendeztek. Ez az esemény több mint egy három napos kiállítás előadásokkal és szemináriumokkal, versenyekkel és partner találkozókkal.  Ez a rendezvény a találkozásról, a megosztásról és az együtt ünneplésről szól. Minden évben ez az az alkalom, ahol a felhasználók találkozhatnak a szoftver fejlesztőivel, a viszonteladók ügyfeleikkel, a kezdő rajongók a SOLIDWORKS profikkal. És megosztanak. A rendezvényre látogatók azért jönnek, hogy részt vegyenek egy közös jövő építésében, megosszák gondolataikat, ötletet cseréljenek, újításokon törjék a fejüket, hogyan tehetnék még jobbá a programot, valamint tippeket és tanácsokat adjanak egymásnak. Az együttes élményt a közös ünneplés teszi még felejthetetlenebbé. Együtt ünnepelni egy folyamatosan bővülő közösség sikereit, akinek egy szenvedélye van: a tervezés.

SW_World_5 A tavalyi év pedig igazán gazdag volt sikerekben. A SOLIDWORKS termék portfólió újabb tagokkal bővült: megjelent a minőségellenőrzést és mérést automatizáló SOLIDWORKS Inspection, az ötletek gyors koncepcióvá válását elősegítő SOLIDWORKS Mechanical Conceptual (melynek új neve Conceptual Design lett). Elindult a MySolidWorks Professional még több online funkcióval és világszerte már több mint 2 millió oktatási licencet használnak -3 millió aktív diák felhasználóval-, a SOLIDWORKS 2015 pedig minden idők legsikeresebb verziója lett, amit többek között a 2014-es rekord eladási számok bizonyítanak.

SW_World_Eurosolid_cikkbeÖrömünkre szolgál, hogy ezekhez a sikerekhez cégünk, az EuroSolid Kft. is hozzájárulhatott és a SOLIDWORKS World 2015 keretei között Zombor Csaba és Wiesler Zoltán cégvezetők átvehették a SOLIDWORKS elismerő díját a tavalyi évben nyújtott kimagasló teljesítményért, mely magában foglalja csapatunk bővülését, az ügyfelek számára nyújtott támogatás minőségét és az eladási eredményeinket.

„ Ez az elismerés két szempontból is különösen fontos a számunkra. A díj jól mutatja sikeres és gördülékeny együttműködésünket a SOLIDWORKS-szel. Ugyanakkor megerősítő visszajelzésként is szolgál a magyar piactól és ügyfeleinktől, hogy egyre nagyobb szükség és igény van a SOLIDWORKS termékeire, valamit a cégünk által biztosított technikai támogatásra és sokrétű gépészeti megoldásokra. Az idei évben további előrelépéseket tervezünk az oktatás területén, hogy minél több mérnök és leendő mérnök ismerhesse meg a SOLIDWORKS programjait.” – mondta  Zombor Csaba. „Ezúton is szeretnénk megköszönni ügyfeleink bizalmát, hogy minket választottak és ezzel hozzájárultak nemzetközi sikerünkhöz. Reméljük, hogy együttműködésünk az elkövetkező években is folytatódni fog.”

Forrás:Eurosolid

További információ

A SOLIDWORKS hazai forgalmazója az EuroSolid Kft.

Megosztás
[
    ]