Seco Tools – BME közös kvízjáték – Eredményhirdetés

2014 márciusában egy igen hosszú cikksorozat vette kezdetét oldalunkon. A Seco Tools és a BME Gyártástudomány és –technológia Tanszéke ugyanis közös kvízjátékot hirdetett, amivel a műszaki egyetem gépészmérnöki hallgatóit akarták még inkább ösztönözni az új forgácsolástechnikai eszközök megismerésére és a forgácsoláselméleti tudásuk aktív használatára. Azóta eltelt két szemeszter, megtartottuk a 14 fordulót, majd idén januárban összesítettük az eredményeket. Nagy örömünkre úgy találtuk, hogy számos hallgató, egészen az utolsó pillanatig szoros versenyben volt az első helyezésekért, így minden rendszeres kitöltőnek gratulálunk a teljesítményéhez és a kitartó munkájához! Mielőtt azonban a pontos rangsor következne, nézzük végig még egyszer, hogy milyen nyeremények is várnak a legjobban teljesítőkre.

Nyeremények

stockholm_city1. és 2. helyezett: A Seco Tools Kft. vállaja hogy az első két helyezett 3 napos utazást tehet a svédországi Fagerstába, ahol egy Seco Tools AB gyárlátogatáson, majd egy Stockholmi városnézésen vehet részt.

Az utazás 2015 tavaszán esedékes, és a két fő részére a teljes költséget a magyar Seco Tools Kft. állja.

3-10. helyezett: A tizedik helyezettig bezárólag a Seco Tools Kft. egy Seco ajándéktárgyakból álló csomagot ajánl fel.

Eredmények

Most pedig következzenek a Seco Tools – BME közös kvízjátékának nyertesei:

1. Hanák Péter
2. Nyemcsok Máté
3. Gál Krisztián
4. Grőber Péter
5. Haszilló Dávid
6. Kádár Jenő
7. Kovács Zsolt Ferenc
8. Gábor András
9. Garajszki Dávid
10. Juhász Miklós

Az utazás részleteivel kapcsolatban és az ajándékcsomagok átvételét illetően a Seco Tools Kft. és a BME illetékesei fogják felvenni a kapcsolatot a nyertesekkel.