Hatékony és csendes forgácsolás extrém méretek esetén is

A Sandvik Silent Tools szerszámrendszerei már régóta ismertek a szakemberek előtt, a teljesítményükről és rezgéscsillapítási képességeikről már mi is többször beszámoltunk oldalunkon. Az alábbi videó egy újabb bizonyítékát adja, hogy érdemes befektetni ilyen szerszámozási rendszerbe, ha ki tudjuk használni az általuk nyújtott előnyöket!

Az olaj és gáz iránti kereslet a következő évtizedekben tovább fog növekedni. Ugyanakkor, az előrejelzések szerint, a nyersolaj-kitermelés a meglévő mezőkön kétharmadával fog csökkenni 2035-re és új lelőhelyekkel kell majd kiváltani azokat. Ezek az adatok azt jelzik, hogy hosszú távon növekedni fog az olaj- és gázipari termékek iránti kereslet. A tendencia az, hogy az alkatrészek egyre egzotikusabb anyagokból készülnek, például Inconelből, Super-Duplexből, és ez a tendencia csak tovább fog erősödni. Az olaj- és gázipari alkatrészek egyre nagyobb méretűek is lesznek, és az igények is nőnek, például az egyre jobb felületi minőség tekintetében.

Sandvik_Coromant_Silent_Tools_cikkbe2

Ahhoz, hogy ennek az iparágnak a beszállítói nagyobb termelékenységet, biztonságot és jobb felületi minőséget tudjanak elérni, ahhoz nyitottnak kell lenniük az új technológiák és megoldások iránt. Ilyen például a Sandvik Coromant Silent Tools rendszere is, mely nagy teljesítményű lapkákkal és szerszámtartó kombinációval nagy anyagleválasztási sebességet és szoros tűrések elérését teszi lehetővé.

Forrás:Sandvik Coromant

További információ

A Sandvik Coromant honlapja.