Costa sorjátlanító és finiselő gépek a 2014-es EuroBLECH kiállításról

A nagy múltú Costa Levigatrici, a sorjátlanító és finiselő gépeket gyártó olasz vállalat, mind a famegmunkálásban, mind a fémmegmunkálásban hatalmas tapasztalattal rendelkezik. Az EuroBLECH 2014 kiállításon az SHM Consulting Kft. vezetője, Horváth Miklós mutatta be nekünk a kiállított gépeket. 

Az elmúlt 30 évben végbemenő dinamikus fejlődés végeredménye az olyan kiváló minőségű megmunkáló gépek, mint az MD4 WD, melyet kimondottan a vágási oxidréteg fMD4eltávolítására terveztek. Az MD4 egy olyan univerzális sorjátlanító és finiselő gép, melyet modulári felépítésének köszönhetően, a megfelelő megmunkáló egységekkel kiegészítve, szinte minden végső megmunkálási feladathoz használhatunk. A 1150 mm-es szélességű vákuumasztal lehetővé teszi a kisebb munkadarabok biztonságos rögzítését is. A vákuumasztal egyébként minden gép alapkonfigurációjához hozzá tartozik, ami elengedhetetlen a precíz munkavégzéshez.

A kiállításon további 3 Costa géppel ismerkedhettünk meg, ezek közül az egyik a Horváth Miklós által is bemutatott, nagy méretű sorjátlanító gép. Kifejezetten láng- és plazmavágott, nagy anyagvastagságú alkatrészeken végzett sorjaeltávolításra, finiselésre és a vágási élek lekerítésére tervezték. Egy lépésben végezhetjük el mind a három feladatot így a megmunkálás végterméke egy tökéletes felülettel rendelkező alkatrész lesz.

Forrás: Costa Levigatrici

További információ

Costa Levigatrici hivatalos weblapja.

Magyarországi közvetlen gyári képviselő
Horváth Miklós
Country manager
telefon: 0630/389-4054
fax: 0688/424-616
e-mail:  miklos.horvath@shmconsulting.hu
web: www.shmconsulting.hu

Megosztás
[
    ]